21. kesäkuuta 2017

MAY BEAUTY - THE INCREDIBLE PORE MASK

P6190495
Nimetön kansio 2-001 P6190493 P6190479

Yhteistyössä May Beautyn kanssa / In collaboration with May Beauty 

Mulla on aina ollut terve ja hyvänkuntoinen iho, mutta täydellinen se ei valitettavasti kyllä ole. Mun ihoni rasvoittuu aika helposti kesällä ja taas talvella se on puolestaan hieman kuiva. Ihonhoito on aina ollut mulle todella tärkeää, haluan pitää ihostani hyvää huolta ja ylläpitää sitä. En käytä arkena juuri ollenkaan meikkiä, mikä on vahvasti vaikuttanut ihoni hyvinvointiin omalla kohdallani. Yksi asia kuitenkin on aina ollut ongelmana ja joka tuntuu olevan yleinen vaiva suurimalla osalla meistä on ärsyttävän aukinaiset ja näkyvät ihohuokoset.

Sain testattavaksi May Beatyn The Incredible Pore Mask - kasvonaamion, joka on tarkoitettu laajentuneille ja epäpuhtaille ihohuokosille. Kasvonaamio lupaa imeä talin ja rasvan iholta, puhdistaa sekä sulkee ihohuokoset, jolloin tuloksena on tasaisempi ja puhtaampi iho. En tietenkään voinut olla kieltäytymättä, joten päätin uteliaana lähteä testaamaan kasvonaamion vaikutuksia omalla ihollani.

Käyttöohjeet:

1. Levitä sormillasi kevyin, hierovin liikkein Pore Mask - kasvonaamio puhdistetuille kasvoille

2. Anna kasvonaamion vaikuttaa 20-30 minuuttia. Kuivuessaan naamio pureutuu ja kovettuu ihoon. 

3. Vaikutusajan jälkeen pese naamio pois kasvoilta lämpimällä vedellä. 

4. Kuivaa iho ja nauti lopputuloksesta! 

Iho tuntui kasvonaamion pesemisen jälkeen todella raikkaalta ja huomattavasti puhtaammalta. Myönnän, että olin aluksi hieman skeptinen tuotetta kohtaan, mutta testikäytön jälkeen kasvonaamio todisti epäilyni aivan vääriksi. Ilahduin huomaessani ihohuokosten pienentymisen varsinkin nenän iholla, jossa sitä esiintyy itselläni eniten. Voin lämpimästi suositella Incredible Pore Maskia oman kokemukseni perusteella. Pore Maskin lisäksi nettikaupasta löytyy Face Mask, todella suosittu ja tunnettu myös nimellä Black Mask sekä Face Gel, jotka ajavat samaa asiaa hieman erilaisilla menetelmillä.

Oletteko te jo testanneet? Mikäli haluat päästä kokeilemaan May Beautyn tehokkaita kasvonaamioita käytä koodia BEYONDMASK niin saat käyttöösi 30% alennuksen MAY BEAUTYN VERKKOKAUPPAAN!

PS. käykää myös katsomassa Instagram tililtäni tiivis kooste tuotteen käytöstä videon muodossa, pääset katsomaan videota klikkaamalla TÄSTÄ! ;)


4 kommenttia:

 1. Tykkään tästä! Iso peukku niin tuotteelle kuin bloggarille (y)
  -Katariina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti ihanasta kommentistasi, pus! <3

   Poista
 2. Heippa!
  Tää ei nyt tähän postaukseen liity, mut oisin kysynyt nyt sulta zaran myyjänä et pystynkö palauttamaan kengät jotka tänään ostin parin viikon päästä? Asun siis muualla kuin Helsingissä ja kengistä on leikattu ns. välilanka mutta hintalappu on edelleen paikallaan:-) kiitos jo etukäteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Pahoitteluni, että vastaus tähän viestiin tulee miljoona vuotta myöhässä :'(

   Vastaan tähän joka tapauksessa jos joku muu sattuu näitä kommentteja lukemaan. Eli Zaran tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Jos se musta välilanka on leikattu tai sitä ei ostaessa ollut, tuotteen pystyy silti palauttamaan, kunhan sulla on hintalappu paikallaan ja kuitti tallessa. Zaralla on tosi tarkkaa, että sulla on kuitti tuotteesta palauttaessa/vaihtaessa/tai reklamoidessa.

   Toivottavasti sait kuitenkin kengät palautettua! :)

   Poista

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi