1. kesäkuuta 2017

KESÄKUUN ENSIMMÄINEN

Untitled Untitled
Untitled Untitled Untitled
Untitled Untitled

toppi Zara / sortsit Mango / laukku Louis Vuitton / korut H&M / sandaalit Ulkomailta 

Ihanaa kesäkuun ensimmäistä parhaimmat lukijani! Toivotaan, että tämä kesäkuu olisi helteinen, aurinkoinen ja tapahtumarikas. Itse korkkaan kesäkuun kunnolla käyntiin juhlimalla kahden ystäväni avioitumista tämän viikon lauantaina. Emme malta odottaa, että pääsemme kuulemaan heidän sanovan vihdoin toisilleen, tahdon. Rakastan hääjuhlia yli kaiken. Niissä on oma maaginen tunnelma ja se rakkauden määrä on aivan sanoinkuvaamaton.

Juhlamekkoni saapui postiin sopivasti tänään ja luojan kiitos se oli sopiva päälläni, muuten mulla olisi iskenyt vuosisadan asukriisi. Tilasin muutaman mekon parisen viikkoa sitten, mutta ne eivät olleetkaan sopivat. Materiaali ei vastannut todellisuutta ja mekkojen yläosat lörpöttivät siihen malliin, että mun sideboobsit olisivat vilkkuneet ahkerasti koko illan. Siispä palautin molemmat suorinta tietä takaisin ja tilasin hädissäni viime viikon perjantaina yhden ainoan potentiaalisen pastellin värisen pitkän mekon, joka osoittautui erittäin mainioksi päätökseksi. Iänikuinen asukriisi, solved!

Te jotka ootte seuranneet mua pidempään, saatatte muistaa tämän postauksen asukuvat. Olin pari kesää sitten rakkaan ja läheisen ystäväni kanssa nauttimassa ihanasta lomasta Kreikassa, Rhodoksen saarella. Näitä kuvia pläräillessä, aloin haaveilemaan yhä enemmän ja enemmän heinäkuussa alkavasta kahden viikon lomastani. Tuntuu, että siihen on vielä ikuisuus eikä näiden päivien laskeminen loman alkamiseen helpota tätä oloa ollenkaan. Tänä kesänä tulee täydet lomat, joista kaksi viikkoa pidän heinäkuussa ja kaksi viikkoa siirsin syyskuulle. Olen nyt pari kertaa lähtenyt syyskuussa reissuun ja todennut sen, että se on aivan loistava ajankohta lähetä pakoon kesän päättymisen jälkeen alkavaa pientä masiksen muotoista olotilaa. Ainahan on siis hyvä ajankohta lähteä reissuun, sitä en kiistä! Mulla ei ole itselläni vielä minkäänlaisia lomasuunnitelmia, mutta tässä innolla suunnitellaan ja pohdiskellaan, että minnepäin maailmaa sitä tänä vuonna lähtisi.

Onko teillä jo lomasuunnitelmia ja minnepäin maailmaa olette lähdössä viettämään lomianne?4 kommenttia:

 1. Ihanat asukuvat ja mahtavaa, että löysit asun ystäviesi hääjuhlaan! Itse en ole koskaan ollut häissä, mutta asia korjaantuu tänä kesänä, kun isoveljeni avioituu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti Melissa! <3 Olin kyllä innoissani kun sopiva mekko löytyi ja super helpottunut, että se istui päälleni! Oiii ihanaa, hääjuhlat ovat mielestäni parhaimpia juhlia! Tulet nauttimaan aivan varmasti <3

   Poista
 2. Olet täydellinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua! Tuo on kyllä niin suuri kehu, kaunis kiitos sinulle siitä <3 En kuitenkaan koe olevani todellakaan täydellinen, kaukana siitä. Omasta mielestäni kukaan ei ole täydellinen, tietenkin riippuu millä tavoin sen ajattelee. Meissä jokaisessa on aivan varmasti virheitä sekä vikoja, jossa voimme aina parantaa ja kehittyä. :)

   Poista

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi