26. tammikuuta 2016

PÄIVÄ LINDOKSELLA

Untitled Untitled
Untitled
Untitled Untitled Untitled Untitled

Nyt kun mulla ei ole hirveästi mitään asukuvia teille tarjota, niin päätin kaivella vielä lisää vanhoja Rhodoksen kuvia, jotka on jäänyt multa julkaisematta. Jos päätätte tänä kesänä lähteä Rhodokselle ja kaipaatte vinkkejä nähtävyyksille, niin tässä teille ainakin yksi; Lindos. Aivan ihastuttava ja idyllinen pieni kylä, joka on yksi saaren suosituimmista nähtävyyksistä.

Lindokselle on hiukan matkaa kaupungista, mutta sinne pääsee helposti matkustamaan bussilla, laivalla tai vuokraamalla vaikka auton. Me päätimme matkustaa bussilla Rhodoksen kaupungista, joka maksoi vain 5e/suunta. Suosittelen varamaan ihan kokonaisen päivän Lindokselle, sillä tekemistä riittää koko päiväksi. Turistien suosituin paikka Lindoksella on Akropolis, mutta me emme siellä valitettavasti käyneet. Kanssamatkustajani ei ole niinkään historiallinen, enkä olisi ikinä saanut häntä kiipeämään kukkulalle tukahduttavassa kuumuudessa. Päätimme historiallisien nähtävyyksien sijaan kävellä kapeita kujia ja kaunista kukkulaa pitkin alas suoraan uimaan. Kylä oli aivan täydellinen, juuri sellainen minkä kuvittelin kreikkalaisen kylän olevan.

Lindos sai ainakin mut täysin lumoihinsa. Tuonne kun pääsisi vielä jonain päivänä uudestaan...

4 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia <3

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia!! Hei btw, mulla on kämppä hakusessa Tampereelta niin tuli mieleen tosta sun edellisestä postauksesta, että sattuuko sulta vapautumaan joku kiva vuokrakämppä? :) Vähän hassua kysellä näin, mutta oon kavereilta oppinut miten mitä randomeimmilla tavoilla ne on löytäneet huippukämppiä itselleen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :*

   Tää kämppä vapautuu helmikuun loppupuolella. 2h+avokeittiö saunalla ja jäätävän isolla parvekkeella. Tää on upee kämppä! Vuokra tässä on päälle 700 euroa johon kuuluu nopee netti. Tätä kämppää ollaa tultu kattoon, joten en osaa vielä sanoa, että onko se menny. Mutta jos haluat niin ota muhun facebookissa yhteyttä niin voin välittää sun tiedot vuokranantajalleni :)

   Poista

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi