25. elokuuta 2015

HAMMASMAAILMA

Untitled Untitled Untitled

Sain viime kuussa ystävältäni yhteydenoton koskien uutta yritystä, Hammasmaailma OY:ta, joka myy ohella valkaisevaa hammastahnaa. Kukapa ei haluaisi pysyvän valkoisen hymyn? Innostuin aiheesta ja kävin kuuntelemassa hammasvalkaisuillassa hiukan infoa turvallisesta ja hampaiden hyvinvointia edistävästä tehokkaasta valkaisusta. Sain matkaani Enlighten Duo Care paketin (34,90€) , jossa on kaksi erilaista hammastahnaa - Tooth Serum sekä Evo-White.

Tooth Serum - hammastahna on tarkoitettu illalla käytettäväksi, sillä se korjaa nukkuessa hammaskiilteen vaurioita.
Suojaava seerumi:
- korjaa kiillettä
- palauttaa kiillon
- vähentää vihlontaa

Evo-White - hammastahnaa käytetään aamuisin ja se puolestaan valkaisee hampaita sekä antaa häikäisevän hymyn koko päiväksi.
Valkaiseva hammastahna:
- valkaisee turvallisesti
- poistaa värjäymiä
- estää plakin muodostumista

Molemmat hammastahnat kuuluisi käyttää ilman hammasharjan kastelua sekä hampaiden huuhtelemista vedellä. Harjaamisen jälkeen tahna vain sylkäistään pois. Näin hammastahnojen vaikutus tehoaa paremmin. Hammastahnat valkaisevat turvallisesti, eivätkä ne sisällä minkäänlaisia rakeita, jotka vaurioittaisivat hammaspintaa. Ne pikkuhiljaa valkaisevat hampaat pysyvästi, eivät harhavaikutelmalla kuten Pepsodent White Now sinisellä värillään. Tämä tehokaksikko on ollut mulla käytössä jo kuukauden ja voin rehellisesti sanoa, että nämä ajavat ehdottomasti asiansa!

Hammasmaailman verkkokauppa on nyt avattu ja heidän nettisivutkin avataan pian. Jos kiinnostuit ja haluat turvallisen hampaidenvalkaisun, saat lisää infoa Facebookista Hammasmaailma sekä Instagramista nimimerkillä @hammasmaailma_oy

Mulla on teille myös iloisia uutisia: tilatessanne Hammasmaailman verkkokaupasta yli 34€:lla, saatte ilmaisen toimituksen käyttämällä koodia TOIMITUS. Tarjous on voimassa 31.8.2015 asti.
4 kommenttia:

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi