20. helmikuuta 2015

NORTHERN CYPRUS

DSC_1025-001 22 DSC_1032-001 25

top and earrings Gina Tricot / shorts and bag Zara / bracelet and shoes H&M


Pohjois-Kypros, jonne matkustimme Timpan kanssa viime syksynä oli aivan ihastuttava paikka! Siellä tosin ei ole hirveästi mitään shoppailtavaa ja ravintolat olivan ihan kohtuullisia. Vasta laskeuduttuamme kohteeseemme tajusimme, että Pohjois-Kypros kuuluu Turkille eikä Kreikalle ja maassa käytetäänkin liiroja. Olin hieman pettynyt sillä luulin, että pääsemme kuuntelemaan ihastuttavaa Kreikan kieltä ja alueella olisi kauniita Kreikan historiallisia rakennuksia. It was far away from that. Joka tapauksessa emme lähteneet reissun päälle tuhlaamaan rahojamme kledjuihin vaan nimenomaan rentoutumaan ja sitä se kyllä olikin. Vietimme lomamme Kyreniassa, joka on kooltaan aika pieni ja suloinen kaupunki. Hotellimme sijaitsi noin kymmenen minuutin ajomatkan päässä keskustassa, joten kävimme kävimme siellä yleensä vain syömässä tai ihastelemassa Kyrenian ihanaa satamaa. Tutustuimme reussumme aikana samassa hotellissamme lomailevaan suomalaiseen pariskuntaan, jotka olivat vuokranneet auton heidän lomansa ajaksi. He pyysivät meitä yhtenä iltana heidän seuraavan päivän retkelleen rajan yli Lafkokseen, joka on Kreikan puolella sijaitseva kaupunki. Pääsimme reissumme aikana siis näkemään Turkkia sekä Kreikkaa, joten loppujen lopuksi toiveeni toteutui sittekin! 

Nyt kun lempeä kevät ja värikäs kesä lähestyy hurjaa vauhtia, oon alkanut miettimään mihin kohteeseen sitä tänä vuonna matkustaisi? Hirveästi kutkuttaisi lähteä reilaamaan ympäri Eurooppaa ja nähdä niin paljon kuin mahdollista, mutta toisaalta tekisi myös mieli vain rentoutua ja nauttia. Onneksi tänä kesänä mulla on täydet kesälomat, joten voin yhtä hyvin toteuttaa vaikka molemmat!

Onko teillä näin varhain jo kesälle suunnitelmia? Ja olisikohan kenelläkään mitään lomakohde-ehdotuksia? ;)4 kommenttia:

  1. Nainen oot täydellinen!!!!! Sun kropan mittasuhteetkin on jotain naurettavan täydellistä haha! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahaha mä en kestä, sä se osaat olla aina niin IHANA <3 Itse olet täydellinen!

      Poista

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi