6. joulukuuta 2014

PURPLE RAIN

DSC_0225 DSC_0312 21 DSC_0315 DSC_0224 2 DSC_0277

toppi Gina Tricot / housut ja korvakorut Cubus / kengät ja laukku Zara 

Ihanaa Itsenäisyypäivää kullanmurut! Tämä postaus ei kyllä liity millään lailla Itsenäisyyspäivään, pikkujouluihin tai edes joulukuuhun. Päätin silti laittaa nämä elokuussa ikuistetut juhla-asu kuvat, sillä tänään olisi tiedossa vähän juhlimista. Ystäväni ovat järjestämässä hienot Itsenäisyyspäivä paardit, joihin olisi tänään tarkoitus mennä! Ihanaa päästä pitkän työputken jälkeen vähän irrottelemaan ja nauttimaan ihanien ystävieni seurasta. ;) 
14 kommenttia:

 1. Oot niin uskomattoman kaunis!! <3

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Voi kiitos itse upeudelle! <3 Nuo housut olivat kyllä rakkautta ensisilmäyksellä!!! En raaskinut niitä aluksi ostaa, sillä näiden alkuperäinen hinta oli kahdeksankymppiä.... Handmade pöksyt. Onneksi satuin kesäaleilla Cubukseen oikeaan aikaan, sillä nämä lähtivät matkaani kympillä!!!!! ;)

   Poista
 3. Eks sulle tuu kylmä 😳

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kuvat ovat otettu elokuun alkupuolella niinkuin tekstissä mainitsin :)

   Poista
 4. Upeita kuvia! Olet aina niin luonnollisen oloinen näissä :)

  VastaaPoista
 5. Moikka! En oo ikinä löytänyt sun blogia, mutta nyt törmäsin kun googlettelin sheinside-kokemuksia :D ja pakko sanoa, että sun blogissa on varmasti kaunein banneri, jonka oon ikinä nähnyt, ihana<3! Oot kyllä älyttömän kaunis ja tyylikäs, varsinki tämän postauksen housut on ihanat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuinka ihana olet! Kiitos tuhannesti ihanasta kommentistasi <3 Kaikki kunnia bannerikuvan napanneelle menee ihanalla ystävälleni Winille! :')

   Poista

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi