28. joulukuuta 2014

PARAJUMPERS


201411102250412020415555


Parajumpers Long Bear 

Viime viikolla ostin itse itselleni mitä upeimman ja kauan harkitun joululahjan, Parajumpersin untuvatakin mallissa Long Bear. Parajumpers on italialainen merkki, joka on saanut inspiraatiota Alaskassa ääriolosuhteissa työskentelevistä pelastuslaskuvarjohyppääjistä, parajumperseista. Takissa on laadukas untuvatäyte, päällinen on erityiskäsitelty hyvin vettä ja likaa hylkiväksi ja muhkean hupun karvareunus on aitoa suomensupin turkkia, jonka alkuperä on tehty Suomessa.

Olin sovittanut monta eri merkkistä ja mallista takkia, mutta mikään sovittamistani takeista ei täyttänyt laatimiani kriteereitä eivätkä istuneet päälläni yhtä hyvin kuin tämä kaunis yksilö, johon sitten lopulta päädyin sijoittamaan säästämäni rahani. Etsin nimenomaan naisellista parkapituista untuvatakkia ylellisellä ja hyvännäköisellä ulkomuodolla maustettuna, joka olisi todella laadukas, korkeatasoinen sekä superlämmin talveen. Nyt näin kahden viikon käytön jälkeen voin sanoa, etten kyllä kadu hetkeäkään päätöstäni, vaikka takkiin pulitikin aika paljon rahaa. Ei ole tarvinnut montaa kerrosta vaatetta ahtaa päälle, kun itse takki on pitänyt tämän vilukissan erittäin lämpimänä. Parajumpersin talvitakkeja löytyy ainakin omien tietojeni mukaan Stockmannilta, Putiikki Rannalta, Ajattaresta sekä Aukiasta, josta tosiaan kävin ostamassa omani. Tietyissä asioissa haluan panostaa laatuun, hyvänä ja loistavana esimerkkinä ovat neljä vuotta vanhat, erittäin rakkaat, äidiltäni joululahjaksi saadut Uggini, jotka ovat edelleen hyvässä kunnossa ja pitävät varpaani hyvin lämpöisenä. Multa läytyy kaapista kolme Everestin parkatakkia, kolmessa eri värissä, jotka ovat ostettu edellisvuosina ja joihin olen kyllästynyt aivan kokonaan. Ne ovat kyllä ihan lämpimät, mutta ne eivät sovi arkiseen tyyliini enään ollenkaan ja ovat omaan makuuni liian rennot ja sporttiset. Aijon myydä kaksi pois tieltäni ja pitää yhden ulkoilutakkina kauppareissuille ja salille.

Nyt ei toivottavasti tarvitse enään pitkään aikaan stressata uuden talvitakin ostamista!
9 kommenttia:

 1. Teit kyllä täydellisen valinnan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy myöntää, että niin kyllä tein <3 Kiitos paljon! :')

   Poista
 2. Toi on kyllä varmaan ihan super ihana päällä!<3 Millaisia Everestin takkeja sä laitat myyntiin? Oon pohtinut ite just sellaisen ostoo!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan täydellinen :') Ilmotan sulle kyllä joko facebookissa tai täällä blogin puolella heti kun laitan ne myyntiin! Tässä olis suunnitteilla viedä kirppikselle taas isoa kasaa vaatteita myyntiin! ;)

   Poista
 3. Hei olisin erittäin kiinnostunut noista everestin takeista! Oletko mahdollisesti jo myynyt ne ja muistatko niiden mallia?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole vielä myynyt! Pysy kuulolla, laitan lähiaikoina tänne blogin puolelle vähän infoo kirppistavaroista! ;)

   Poista
 4. missä meinasit myydä takkisi?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joko täällä blogissa tai vien ne ihan kirppikselle :) Infoan asiasta lähiaikoina! ;)

   Poista
 5. Mistä ostit sun parajumperin takin?

  VastaaPoista

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi