19. elokuuta 2014

LOVE BIRDS

DSC_1065 DSC_1086 DSC_1076 23 DSC_1088 DSC_1079 DSC_1073 DSC_1093 24 DSC_1170 DSC_1153 22 DSC_1069 21 DSC_1162 DSC_1104 DSC_1157 2 DSC_1127 DSC_1150


Oli lumoavan kaunis ja polttavan kuuma kesäpäivä, jolloin Fuad ja Katri solmivat avioliiton, lupasivat olla uskollisia toisilleen ja rakastaa toisiaan niin myötä- kuin vastoinkäymisissä. Häät vietettiin heinäkuun 26. päivä Helsingissä, upeassa Crowne Plaza nimisessä hotellissa. Niin juhlavieraat kuin minä ja äitinikin odoteltiin superjännittyneenä sulhasen ja morsiammen sisääntuloa vihkitilaisuudessa. Sulhasen astuttua ensimmäisenä ovesta sisään ryönsi itku suoraan kurkkuuni, kyyneleet alkoivat valua samantien, kun päivän prinsessa astui seuraavana sisään. Vihkiminen alkoi suomalaisella vihkiseremonialla jatkuen iranilaiseen vihkiseremoniaan sulhasen juuria kunnioittaen. Sormusten vaihdon, ''tahdon'' - lausuntojen sekä herkistyttävän suudelman jälkeen juhlaväki siirtyi viereiseen romanttisen kauniisti koristeltuun juhlasaliin.

Lähes heti juhlaväen siirtymisen jälkeen meille jaettiin tekoruusun lehtiä, jotka sai sitten heittää tuoreen avioparin päälle heidän saavuttua sisään juhlasaliin. Musiikki alkoi pauhaa ja henkeä salpaava aviopari astuivat mitä onnellisimpana sisään kauniit hymyt kasvoillaan. Kultuurimme tapojen mukaan, piiritettiin aviopari, alkoi armoton viheltäminen, käsien taputtaminen ja tietenkin jatkuen kansallistanssiimme, jonka muuten morsian handlasi aivan mielettömän hienosti. Pointsin kotiin siitä! Alkutanssahdukset jatkuivat maljojen kohottamiseen ja siitä perinteiseen tapaan herkullisen ruoan kimppuun.

Häät sisälsivät kyllä paljon herkkiä tilanteita, jotka uskoakseni saivat melkein monen neitokaisen meikit lähestulkoon piloille. Alkoi sulhasen isän puhe, joka sai ainakin mut kirjaimellisesti vollottamaan kuin pikkulapsi. Sanat olivat niin aitoja, kauniita ja ne tulivat suoraan hänen sydämestään, ettei ne kyyneleet pysyneet sitten millään voimin sisällä. Eikä sulhasen siskon puhe hellittänyt itkua yhtään sen enempää. Saimme nauttia myös hänen kauniista yllätyksestään, joka oli mieletön ilotulitus show Crowne Plaza hotellin yllä upeana lauantai-iltana. Illan aikana saimme kuulla vielä kaasojen ja bestmanien puheet, jolloin tuli herkistyttyä vielä lisää. Puheet ovat mielestäni kyllä paras osuus juhlissa, sillä niissä välttyy kaunis tarina, aito totuus ja toisesta henkilöstä välittäminen.

Suoraan sanottuna mitä upeimmat ja parhaiten toteutetut häät joihin olen osallistunut. Ruoka ja juomapuoli oltiin hoidettu mielettömän hyvin, kakku suli suuhun salaman nopeasti ja kaikista parastahan on meidän kansallismusiikin tahtiin tanssiminen. En muista, koska viimeksi olisin tanssinut niin paljon? Illemmalla alkoi soimaan hieman nuorekkaampaa musiikkia, jolloin bileet vasta lähtivätkin käyntiin. Suunnittelimme äitini kanssa lähtevämme ajamaan kotia kohti siinä yhdentoista paikkeilla, mutta juhlahumu oli niin huikea, että päätimme sittenkin jäädä Plaza hotelliin yöksi. Unohdin muuten melkein mainita, että paikalle oli saapunut kuuluisa Ali Jahangiri, joka tunnetaan Stand Up - koomikkona ja Viidankon tähtösten juontajana. Olin aivan superinnoissani hänen saavuttua paikalle, niinkuin varmaan moni muukin mun lisäksi, sillä hän jos kuka osaa viihdyttää. Sulhasen lapsuudenystävä piti niin huikean hauskan Stand Up shown, ettei henki meinannut enään pihistä sen jälkeen!

Voi että, kun mä rakastan hääjuhlia niin paljon. Voisin jatkaa näitä häähöpinöitä vaikka koko loppupäivän, mutta huomasin juuri, että oon kirjoittanu jo armottoman pituisen romaanin, jota kukaan tuskin jaksaa edes lukea loppuun asti. Toivotan lopuksi tälle kauniille hääparille vielä kerran hurjan paljon onnea avioliiton solmimisen johdosta ja kaikkea hyvää sekä parasta tulevaan, toivottavasti saamme myös pian keskuutemme pieniä suloisia tenavia tuomaan enemmän iloa elämään. 
4 kommenttia:

 1. Moikka, onkohan kenelläkään muulla tätä ongelmaa, että kuvasi eivät lataannu? Tästä postauksesta näkyy 4 kuvaa, vaikka päivitän sivua. Muilla blgeilla minulla ei ole tätä ongelmaa ja täällä joka kerta riippumatta millä laitteella luen (iphone, ipad, pc). Harmia, koska kuvasi ovat aina niin kivoja! :)
  Lissu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä????? Mulla näkyy aina nää kuvat omalla Macillä ja iPhonella :O Täytyy tarkistaa mamman ja veljen koneella vielä ja selvittää tää pahuksen ongelma! :( Voi kurjuus!

   Kiitos kun tulit kertomaan tästä :)

   Poista
  2. Mulla kuvat lataantuu tosi hitaasti ja vaan silleen yksi kerrallaan, eli kuva aukee kun oon sen kohalla. Muissa blogeissa ei oo tällasta ongelmaa :/

   Poista
 2. Mulla näkyy nyt ainaki kaikki ihan normaalisti eikä ennenkään oo ollut mitään ongelmaa :o Nää kuvat on niin ihania, onni ja rakkaus todellakin välittyy!<3 Niin upea pari ja voi sinua nainen kun oot taas näyttäny aivan mallilta tuolla! Ihastelin sun lookkia jo facessa<3__<3

  VastaaPoista

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi