5. huhtikuuta 2014

MUOTIKIRPPIS


MUOTIKIRPPIS-2014


Heippa muruset! ♥ 

Mulla on teille jymyuutisia, josta oon ollut aivan superinnoissani jo viimeiset kaksi viikkoa. Toukokuussa järjestetään Tampereen Pakkahuoneella taas Muotikirppis. Tilaisuus on avoin kaikille muodin ystäville ja kuka tahansa voi tulla myymään hutiostoksensa, vähälle käytölle jääneet, vanhat, uudet ja hyvässä kunnossa olevat vaatteensa, asusteensa ja muut hienot aarteensa oikealle kohderyhmälle. Viime vuonna multa meni pöydän varaus ihan sivu suun, sillä olin unohtanut merkata päivämäärän kalenteriin. Osallistuin pöydän missauksesta huolimatta tapahtumaan, jossa tein ihania löytöjä, tapasin muita upeita bloggaajia sekä kävin auttamassa muutamaa kaveriani, jotka olivat ise paikalla myymässä vaatteitaan. Tänä vuonna sain ilokseni kunnian ottaa osaa tähän fantastiseen tapahtumaan myyjänä sekä bloggaajana, joten toivottavasti näemme toukokuussa sitten siellä! 


Vuokrattavia pöytiä löytyy tänä vuonna kahdenlaisia:

SUPERPÖYTÄ 47€
- parhailla paikoilla sijaitsevat pöydät tulevat myyntiin 11.4. klo 10 
- pöytään sisältyy automaattisesti rekkitila (rekki ja henkarit tuodaan itse)
- vuokrahintaan sisältyy myös LivBox 

NORMIPÖYTÄ 35€
- normipöydät tulevat myyntiin viikkoa myöhemmin 17.4. klo 10
- rekkitilaa nopeimmille 


Pöytien varaus tulee tapahtumaan Muotikirppiksen Facebook-sivun kautta, jonne tulee linkki varauslomakkeeseen molempina päivinä klo 10! Lomakkeeseen tulee täyttää tarvittavat tiedot ja pöydän maksu tapahtuu samana päivänä, jolloin pöytä on sitten virallisesti varaajan. Käy tykkäämässä heidän Facebook- sivustaan, jotta pysyt ajan tasalla myös muista käytönnönohjeista. Myyntipaikkoja on tosiaan rajoitetusti, joten varausvaiheessa nopeat syövät hitaat! 

Paikan päällä voit bongata myös muita tamperelaisia bloggaajia sekä myös minut ja tehdä aivan upeita second hand- löytöjä keväisessä kirpputoritapahtumassa! Odotan toukokuuta kuin kuuta nousevaa, sillä meidän kellarissa odottelee jo neljä ikea kassillista myytävää ja innoissani tietenkin odotan, että pääsen tutustumaan teihin ihaniin lukijoihin! Tervetuloa siis kaikki muodin ystävät sunnuntaina 18.5. Tampereen Pakkahuoneelle. See you all there!
4 kommenttia:

 1. Voi hitsi nyt mua kyllä niiiin harmittaa! Nimittäin, olisin abouttiarallaa ensimmäistä kertaa elämässäni tulossa Tampereelle mutta viikon liian myöhässä jolloinka tuo tapahtuma on sitten jo pidetty. :D voi voi, no ehkä joskus toiste paremmalla tuurilla. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiiiikä! :( Voi että mua harmittaa sun puolesta! Muotikirppis tapahtuma oli nimittäin viime vuonna niin suosittu ja paikalla oli älyttömästi ihmisiä. Itsellenikin se oli niin kiva kokemus, sillä harvoin tämän tyylisiä kirppistapahtumia tulee. Tänä vuonna Muotikirppiksen suosio on kuitenkin edellisvuotta suurempi, joten olisi ollu aivan huippua jos olisit päässyt paikalle. Ensi vuonna sitten paremmalla tuurilla <3

   Poista
 2. Kumpi pöytä sulla on jos saa kysyä? :)

  VastaaPoista

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi