15. huhtikuuta 2014

BLOGGERS INSPIRATION DAY

DSC_4598 DSC_4632 blog1 DSC_4612 DSC_4622 DSC_4626 DSC_4649 DSC_4604 DSC_4695 DSC_4609 blog2 DSC_4629 DSC_4614 DSC_4680 blog DSC_4625 DSC_4708

Kameraan kertyi runsaasti kuvia Indiedaysin järjestämässä Bloggers Inspiration Day- päivätapahtumassa, jonne oli saapunut suuri bloggaajajoukko viettämään ihanaa blogitapapahtumaa. Tapahtuman tila oli erittäin valoisa ja avara, mikä mahdollisti hyvien kuvienottomahdollisuuden sekä yhteistyökumppaneita oli paikalla niin paljon, että täällä blogin puolella tullaan varmasti näkemään sen ansiosta muutamama kiva yhteystyöpostauksin, jossa te ihanat lukijat voitte voittaa huikeita palkintoja! Luennot olivat melkein samantyylisiä kuin viime kerralla, mutta erityisesti Axl Smithin luento kiinnosti ja josta itse pidin. Tuttuja kasvoja näkyi tuttuun tapaan todella paljon ja oli aivan ihanaa päästä juttelemaan upeiden bloggaajatuttavuuksien kanssa. Tampereen suunnaltakin oli tullut paljon entuudestaan tuttuja bloggaajia, joiden kanssa tuli myös vietettyä aikaa tapahtumassa. Käteen jäi hurjan paljon inspiraatiota blogini suhteen, ihania muistoja sekä mielettömän hyvä fiilis! Tämän takia mä niin rakastan tätä bloggaamista. :')
4 kommenttia:

 1. IHANIA KUVIA! niin freesin näkösiä ja raikkaita ;) ihana kuulla, että sulla on ollu kivaa siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon <3 Oli kyllä tosi kiva päivä ja hauskaa oli! :')

   Poista
 2. Voi että miten ihania nää kuvat! Otiks nää sillä uudella 50mm:sellä? <; Näyttää olleen kyllä mahtava päivä!

  Bongasin sut muuten tästä indiedayssin videosta, jos et oo tuota vielä ite nähny!
  https://www.youtube.com/watch?v=qrXbyle6KW8

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos muru <3 Joo oon ottanu nää kuvat juurikin sillä! ;) Oiii, oli ihan mieletön! Harmitti niin paljon sun puolesta ja olisin niin halunnu myös tavata sut :')

   En ollukkaan huomannu koko videota, ennekuin linkitit sen :'D HHAHAHAHA, mä ja mun nauru scene tossa keskikohtaa, OH NO!! :'DDDDD Kiitos paljon kun linkkasit ton videon ;)

   Poista

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi