30. joulukuuta 2013

WHERE I HAVE BEEN LATELY

Moikka rakkaat muruset! :) Toivottavasti teillä kaikilla on ollut aivan ihanan lämpöinen ja rauhallinen joulu takana. Näin aluksi haluan pyytää suuren suuret anteeksipyynnöt kaikilta teiltä ihanilta lukijoilta tästä mun ''pienestä'' blogihiljaisuudestani! Oon saanut kuulla tästä niin monelta kullanmuruselta, että nyt oli pakko kiemurrella tänne ja päästä päivittelemään teille edes jotain.

Viimeisen kolmen viikon aikana oon paiskinu hulluna töitä, hikoillu salilla niin paljon kun vaan aikatauluni ovat antaneet myöten ja juossut ympäri tätä kaupunkia joululahjojen perässä kuin hullu päätön kana. En ole valehtelematta avannut tietokonettani viimeisimmän postaukseni jälkeen, enkä ole myöskään ehtinyt lukea ihanien seuraamieni bloggaajien postauksia, joten mulle on kertynyt aika mukavasti tuota luettavaa. Älkää siis ihmetelkö miksi en ole ollut siellä teidän kommenttiboxienne kimpussa! :D Mulla on teille ihan älyttömästi kerrottavaa ja postailtavaa, joten varautukaahan mukavaan postausähkyyn. Olette varmasti lukeneet jouluaiheisia postauksia kyllästymiseen saakka, mutta toivottavasti jaksatte lukea vielä munkin omat koosteet meidän joulusta.

Loin äsken hauskan videopätkän jouluaatostamme, kun joulupukkimme Timo ja hänen tonttunsa Tam halusivat lähetä yllättämään heidän serkkunsa Janen perhettä joululahjoilla. Heillä ei ollut harmainta aavistusta meidän aikeistamme ja mä tietenkin kuvasin kaiken talteen. Videolla tädin oma rakas, Kayla tapaa ensimmäista kertaa itse joulupukin... how she reacted? Find out!


6 kommenttia:

 1. voi eiiii kuinka suloinen! en kestä ! :D siis toi 0.10 kohta on ehkä maailman suloisin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahahahahah, Kayla pelästy hieman pukkia :D NIIIN ONN!!! Silmät ihan pyöreenä '' who the hell is that red guy?!?! '' Maailman sulosin pikku prinsessa <3

   Poista
 2. NIIIIN IHANA VIDEO :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Oon kattonu tän varmaan jo viiskytä kertaa, enkä pysty lakkaan nauramasta :'DD Kayla on niin ihana ja koko video muutenkin :DD

   Poista
 3. hahaa ihana!!! Kayla on kyl maailman söpöin!!! <3333

  VastaaPoista

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi