9. marraskuuta 2013

INSPIRATION BLOG AWARDS


Beyond words in my shoes - muotiblogini pääsi 20 parhaan joukkoon kategoriassa muoti, jota en voi vieläkään uskoa todeksi! Teillä on huomiseen asti vielä aikaa äänestää ja sinun äänesi voi olla se ratkaiseva! Pääset antamaan kultaisen äänesi klikkaamalla alla olevaa linkkiä:

http://showroom.indiedays.com/inspiration-blog-awards/

Haluan vielä lämpimästi kiittää kaikkia jo blogilleni äänensä antaneita!  Vaikka voittoa ei tulisikaan niin oon aivan uskomattoman iloinen, että olen päässyt edes top 20 parhaan joukkoon! Mulle tämä on jo todella iso saavutus, josta olen mielettömän kiitollinen, kiitos teille ihanille siellä vielä tuhannesti!
 


8 kommenttia:

 1. Tsemppiä kisaan, blogisi on aivan upea! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti <3 Niin ihanaa kuulla, että tykkäät :')

   Poista
 2. Tsemppiä, olet kyllä ansainnut hyvän pärjäämisen kisassa! tuo on kyllä ihan huippu saavutus! :) Oma blogini ei ihan yhtä hyvin ole pärjännyt supervastustajia vastaan, mutta toivottavasti näemme 16. päivä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti ihanainen <3 Top 20 parhaan joukkoon en olisi koskaan uskonut sijoittuvani, se on mulle ainakin ihan mieletön saavutus :') Kiitos siitä teille!

   Lifestyle- kategoria oli suurin, joten siellä oli aika kova kilpailu! Ensi vuonna uskon, että sun blogisi löytyy varmasti sieltä kärkipäästä ;) Ehdottomasti näemme tulevana viikonloppuna <3

   Poista
 3. moikka, hei millä ohjelmalla muokkaat sun kuvat?? :))

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva ulkoasu:) onko sun kaverilla lindalla blogia? Jos joo saako linkkiä xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! :) Hänellä ei valitettavasti ole blogia! :(

   Poista

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi