8. elokuuta 2013

Beautiful summer evening


mekko ja kaulakoru H&M / jakku Mango 

Mietin pitkään julkaisenko nämä huonolaatuiset kuvat, jotka otettiin nopeasti Timpan kanssa kun käytiin viime viikonlopun kauniina kesäisenä iltana ihastelemassa Arboretumin maisemia. Alkoi olla sen verran hämärää, että kuvien laatu kärsi siinä hieman, mutta toivottavasti tämä ei haittaa.

En muista olenko teille aikaisemmin tästä maininnut, mutta Timo vei mut tänne upeaan puistoon meidän ensimäisillä treffeillä. Ennen sitä päivää en tämän ihastuttavan paikan olemassa olosta tiennyt lainkaan. Rakastan Arboretumia ylikaiken, sillä siellä on niin uskomattoman kaunista, ihanan rauhallista ja satumainen tunnelma. Mun fashionstorelle stailaamani kuvat otettiin myös siellä rakkaan ystäväni Quynhin kanssa. Yksi hänen luomuksistaan roikkuukin tuossa bannerin paikalla tällä hetkellä. :)
12 kommenttia:

 1. Voi suloisuus <3 Meidän pitää päästä pian taas kuvaileen, love you <3
  T: Wini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Winirakas, itse olet! No todellakin ;) ja änkeen taas muistikortti täyteen pelleilykuvia... mutta ei niistä sen enempää... :'D

   ♥ Love you more

   Poista
 2. Apua toi viimesin vasemman puoleinen kuva! Oot niin upee!

  VastaaPoista
 3. Sulla on niin ihana ja uniikki tyyli! tykkään!! :))

  http://crushonfash-style.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että! :') kiitos tuhannesti ihana Janina <3

   Poista
 4. värit sopii niiin ihanasti yhteen! love this outfit <3

  VastaaPoista
 5. Hei, kyselin viime viikolla, kuinka LV Evasi on kestänyt. Lupasin tulla kertomaan, miten oman laukkuni kanssa kävi. Kävin tosiaan myymälässä näyttämässä laukkua ja heidän mielestään kyseessä on normaali käyttökuluma. En oikein oikein tiedä kuinka tuohon pitäisi suhtautua muuten kuin, että onpa aika huonoa laatua ainakin tuo Azur-kuosi nykyään. Mielestäni laukun tulisi kyllä kestää paremmin normaalia käyttöä, eikä värin tulisi kulua pois muutaman kuukauden käytössä.

  Saa nähdä, tuleeko Azurista samanlainen "floppi", mitä on viime aikoina kuullut Luiskan Monogram -huivista, Mulberryn Alexasta jne. Olen muutenkin kuullut kommenttia, että Azur olisi heikompaa nykyään. Tutkin liiikkeessä meikkipussia Azurina ja siitäkin oli kulmista värit lähteneet, joten taitaa osittain pitää paikkansa. En edes uskalla kuvitella, miltä pussi näyttää sen jälkeen, kun se on ollut käytössä. Omalta osaltani en kyllä ko. kuosia enää osta.

  Ei tällainen tarina, toiv. jaksoit lukea:) Kaikesta huolimatta ihanaa loppukesää ja toiv, tosiaan sinulle sattuut parempi laatuinen Eva:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä ihmettä! Sen verran mitä Louis Vuitton laukuista tiedän niin ei toi voi olla mahdollista?! Mikä ihmeen normaali käyttökuluma? Ei niin voi tapahtua kahdessa kuukaudessa laukun canvas pinnalle?! Vai että normaali... Toi kuulostaa ihan järjettömältä! Kyllä mun mielestä noinkin laadukkaiden laukkujen pitäisi säilyä hyvänä monienkin vuosein jälkeen. Riippuu siis miten niitä hoitaa ja huolehtiiko niistä. Voi kanssa siis olla, että laatu on huonontunut? Harmittaa, että sun kohdalle on käynyt noin! :/

   Omani on onneksi pysynyt todella hyvässä kunnossa ja toivon kovasti, että pysyisi vielä todella pitkään. Neverfull on ollut mun vakiolaukkuni ja sen canvaspinta on säilynyt todella hyvänä myös. En koskaan jätä niitä lattialle tai likaiselle pöydälle! Sijoitin näihin juurikin sen takia, että ne säilyvät ja palvelevat mua vielä monienkin vuosien jälkeen! :)

   Poista

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi