21. elokuuta 2013

Back to summer nightstoppi ja käsikorut Gina Tricot / sortsit Zara / jakku Mango / laukku Louis Vuitton / kengät ja kaulakoru Kotimaasta


Olin kokonaan unohtanut nämä kuvat, jotka löysin äskettäin kadonneesta kansiostani. Tässä siis vanhaa asukuvaa heinäkuun lopulta. :)
18 kommenttia:

 1. Sulla on jumalattoman ihana tyyli! Ihailen<3

  VastaaPoista
 2. Pääsitkö sä johonkin opiskeleen?:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En päässyt:( Mutta en siitä lannistunu vaikka harmittikin ja yritän mä taas ens vuonna uudestaan;) Hassua kun yksi ovi sulkeutuu niin muutama muu ovi avautuu:)

   Kerron hyvistä uutisista sitten kun ne ovat ajankohtaisia:)

   Poista
 3. sulla on ihanan värikäs tyyli! Mä oon jotenkin viimeaikoina jämähtänyt mustaan valkoiseen harmaaseen jne.... :s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saat mut aina niin hyvälle tuulelle :') Kiitos paljon ihana<3

   Niissä väreissä ei oo mitään vikaa, ovat ehkä enemmän syksyisempiä:) Haluan tässä jatkaa vielä tätä kesäistä meininkiä, ennenkuin on pakko sanoa hyvästit näille värikkäille kesävaatteille ;D

   Poista
 4. Ihana asua, kuten aina :)

  Onko sun kavereilla blogeja? Esimerkiksi Kikilla tai Mailla?

  VastaaPoista
 5. mä haluan sun kropan!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha älä suotta halua:D tässä on vielä tekemistä tämän kropan kanssa!

   Poista
 6. Aina niin kauniina<3

  VastaaPoista
 7. ihania kuvia ! Ja grrr. tahdon tuollaisen rusketuksen.. tai no ihonvärin :D ei ees tarvii paahtaa auringossa kun on aina täydellisen värinen !

  -Maria

  http://dejiss.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että sä olet ihana, kiitos Maria <3

   Saan kuule kiittää ihan geenejäni, että rusketun helposti ja ihoni pysyy aika tummahkona! Meidän iskä kun on ympärivuoden aina TUMMA iholtaan, kateeks käy! Multa tosin tää häivää melkein kokonaan sinne loppuvuotta kohden mentäessä. :(

   Poista
  2. Oma iskä on bulgariasta :D ja silti mä oon aina ihan vaalee.. vaikka rusketun helposti nii väri katoaa tosi nopeesti... Ja sit äiti (joka on kokonaan suomalainen) on sit kumminki aina ruskeempi ku mä vaikka mä oon olevinaan se puoliksi ulkomaalanen :D niin väärin :D

   Poista
  3. Ooooi vähänkö ihanaa! Osaatko puhua bulgariaakin? :)

   Jotkut oikeesti ihannoi sitä vaaleeta ihonsävyä, eli sulle ollaan jossain muualla päin maailmaa melko kateellisia siitä;) Yritän tässä saada sulle jotain positiivista kehiin, jottei tää olis niin väärin, hahaha! Oot niin sulonen! :)

   Poista
  4. Osaan joo :) Vaikka lukeminen ja (etenkin) kirjoitus on vähän heikkoa...

   Ja se on kyllä aina niin että oma ei kelpaa :D jos on kiharat hiukset haluu suorat ja toisinpäin.. jne :D Eli ehkä sitä vaan vois olla tyytyväinen että sentään rusketun enkä melkeen ikinä pala..

   heh ja kiitos, sinä toinen suloisuus !

   Poista
  5. No tärkeintä, että osaa kommunikoida! :)

   Hahahahah no siinä oot oikeessa, koskaan ei ole tyytyväinen! Hyvä, ettet pala. Itselläkään ei koskaan pala iho ja oon siitä todella onnellinen. Voi paahtua päivät pitkät auringossa ilman mitään huolta siitä, että naama palaisi viiden minuutin jälkeen. (tottakai käytän aurinkorasvaa vaikken helposti palakkaan, alhaisinta sellaista:D)

   <3

   Poista

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi