10. kesäkuuta 2013

Congratulations!

Haluan näin aluksi toivottaa myöhäiset ja sydämmelliset onnittelut jokaiselle ihanan tuoreille ylioppilaille sekä kaikille muille valmistuneille!

Kovasti jännitettiin sitä, että valmistuukohan meidän Timo tänä keväänä. Kyllä valmistui! Timo onnistui saamaan molempien paperit kainaloonsa, parturi-kampaajan ammattitutkinnon sekä lukion paperit. En tiedä olisinko itse pystynyt suorittamaan ammattilukiota aikoinaan, jonka takia olenkin hirmu ylpeä Timosta, sekä hänen ympärillään olevista upeista kaunokaisista. Timo oli tosiaan luokkansa ainoa poika, joten uskon, että hänelle tulee taatusti ikävä sitä huomion määrää, mitä hän näiltä ihanilta neitokaisilta aina saikaan. ;) On ollut aivan ihanaa päästä tutustumaan Timon luokkatovereihin, niin herttaisia ja mahtavia hiustaiteilijoita jokainen!  

En tiedä mitä lähtisin tässä kertomaan kuin, että päivä oli ihanan ikimuistoinen. Kaikki valmistuneet sekä muut juhlavieraat koulussa, että Timon juhlissa olivat pukeutuneet ja laittautuneet niin ihanasti. Juhlimme Timon valmistujaisia heidän ravintolassaan, jonne hän oli kutsunut sukulaisiaan, ystäviään ja perhetuttujaan. Kuvia tuli napsittua reilusti liikaa, joten anteeksi näin etukäteen jos tuotan teille nyt kamalaa kuvaähkyä. Toivottavasti tämä ei haittaa, sillä en osannut millään karsia näitä ikuistamiani kuvia. Laitan nyt suuni suppuun ja annan valmistujaispäivän kuvien puhua puolestaan.  


Päivä sujui alusta loppuun asti täydellisesti. Mulla itselläni oli aivan uskomattoman hauskaa ja sainkin leikkiä baarimikkoa tuon päivän. Valmistin shotteja toisensa jälkeen, välillä ne maistuivat todella hyviltä ja nautittavilta, jotkut taas erittäin vahvoilta ja pahanmakuisilta. Ystävieni ilmeet kertoivat mulle enemmän kuin miljoona sanaa. Naama rytyssä ja käsi suun edessä tai hymy huulilla ja peukku pystyssä toimi mainiosti palautteen antona.  


20 kommenttia:

 1. Parturi-kampaaja? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, taisin unohtaa mainita sen tuolla! Lisään sen heti :D

   Ja kyllä, Timo valmistui parturi-kampaajaksi! :)

   Poista
 2. Hei ois kiva jos tekisit postauksen sun pääsykokeist esm miten luit ja millaisia neuvoja antaisit muille kauppakorkeakouluun hakeville :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistän tän sun toiveen harkintaan! :)

   Poista
 3. Mua hirveesti kiinnostais sun ja Timon sukujuuret, mistä maasta ne on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww ihana! Itse olen Kurdistanista ja Timo on Vietnamista :)

   Poista
 4. Vautsi sun asut!! Oot kyllä muutenkin niin upea ilmestys :) Ja te ootte Timon kans kyllä ihan samannäkösiä!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet ihana, kiitos hurjasti <3

   Hahahahahahha!!! Me ei löydetä toisissamme mitään samaa ulkonäöllisesti, mutta kiitos :D

   Poista
 5. ootte niin söpö pari!! ja taas toi ihana pikku lapsivauva <3
  t.gymi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah, kiitokset meidän lemppari gymittäjälle<3

   Kayla se söpöliini vasta onkin!! <3

   Poista
 6. Ihana sinä <3 Onko tuo turkoosi mekko ginasta? olen itsekkin katsellut sitä, mutta en tiedä onko niitä siellä enään..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3

   Molemmat mekot ovat Ginasta;) Noita pidempiä löytyy kyllä vielä, mutta pienimmät koot on viety käsistä. Hämeenkadun Ginassa taisi 38 olla pienin saatavilla oleva koko. :)

   Poista
 7. voi luoja miten kärsivältä ihminen voi näyttää :-- D apua !! hihehe

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höpöhöpö!!! Näytät UPEALTA <3

   Poista
 8. Onpa tosi ihania ja niin iloisia ja onnellisia kuvia! Upea sinä myös, ihania noi molemmat asut <3 Ja toi 11. kuva alhaalta (jos laskin oikein ..? :D) jossa ootte sinä ja Timo kahdestaan ja katsotte toisianne, on jotenkin tosi ihana :) Upea pari! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä se vasta ihana olet!!! Piristit mieltäni hurjan paljon, kiitos kovasti <3

   Poista

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi