30. huhtikuuta 2013

Necklaces


Viimeisen kuukauden aikana olen ehtinyt täyttämään mun ikeasta ostettuun säilytyslokerikkoon mukavasti lisää uusia näyttäviä kaulakoruja. Koruja asusteina tulee käytettyä melkein päivittäin. Monesti kello, korvakorut ja käsikorut ovat olleet vakioasusteeni, mutta viimeaikoina rakkauteni kaulakoruihin on voimistunut oikein kertaheitolla ja olen alkanut käyttämään niitä enemmän piristääkseni asukokonaisuuksiani. Erilaisilla ihanilla koruilla saa helposti luotua asuihin uuden ilmeen, joten rohkeasti niitä vain käyttämään. Moni teistä on varmasti hurahtanut täysin upeisiin statement kaulakoruihin, tunnustan, niin olen myös minäkin. Nyt on kesälle näyttäviä koruja tarpeeksi, näin toistaiseksi.


BikBok


Gina Tricot


Gina Tricot


H&M


H&M


H&MCubus


Cubus


PS. Gina Tricotissa punaisella aletarralla merkityt korut ovat kaikki enään 1,50€ ja Cubuksessa eilen pyörähdettyä tuli bongattua alekyltti -25% kaikista normaalihintaisista koruista. :)  


6 kommenttia:

 1. vautsi mitä koruja<3 varsinkin tuo viimeinen! asukuvia näiden kanssa odotellessa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekkin <3 Hahah, tulossa mahdollisimman pian:)

   Poista
 2. Oohhh miten upeita koruja oot löytäny!! Pakko käydä huomenna kiertelemässä kaupoilla jospa löytyisi muutama noista itsellekkin ;;>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos:) Oih ihana, ehdottomasti käyt!! ;)

   Poista

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi