10. helmikuuta 2013

My lovely weekend

Mulla on aivan ihana viikonloppu takana! Mun piti kyllä esin lähteä Lahteen jo perjantaina, mutta mulle tuli hieman esteitä, enkä voinut viettää koko viikonloppuani siellä. Veljeni lähti sinne kyllä jo perjantaina näkemään rakkaita lapsuudenystäviämme ja äitini tuli perässä lauantaina illalla töiden jälkeen Lindan porukoille. Sovimme kuitenkin Lindan kanssa, että lähtisimme kumpikin lauantaina aamulla ensin Helsinkiä kohti pienelle shoppailureissulle ja sen jälkeen rientäisimme yhdessä Lahteen rakkaan ystävämme Akarin syntymäpäivä juhliin. 

Minireissumme alkoi jo lauantaina aamulla. Itse lähdin kymmenen junalla, jotta olisin perillä vähän ennen kahtatoista. Lindakin lähti niin, että olisi samoihin aikoihin perillä. Tuli tietenkin vähän shoppailtua, sillä senhän takia me pääosin sinne lähdimmekin ja kävimme lounastamassa mun (ja varmaan monen muunkin) lempparipaikassa Vapianossa. Olen pian kerennyt kokeilemaan kaikkia pasta valikoimassa olevia vaihtoehtoja mitä sieltä löytyy. Vieläkään en ole päättänyt mun omaa suosikkiani. Kaikki ovat niin älyttömän hyviä! Syön siellä yleensä pastaa ja aina kun he kysyvät multa, mitä pastaa valikoimasta haluaisin annokseeni niin kysyn mikä näistä vaihtoehdoista on teidän mielestä paras. Otan yleensä sen mitä he suosittelevat. En ole koskaan joutunut pettymään. Vielä. Toivottavasti en koskaan joudukkaan! 

Zarassa tuli (taas) shoppailtua, ihankun en siellä Lontoossa siitä liikkeestä tarpeeksi saanut, tuli meinaan sijoitettua sinne eniten sitä rahaa. Yksinkertaisesti lempikauppani! Kävimme myös vihdoin ja viimein ostamassa mun kauan haluamani ja ihka ensimmäinen Louis Vuittonin laukku. Olin miettinyt kauan ja erittäin hartaasti tämän laukun ostoa, sillä en ole aikaisemmin monen monta sataa euroa laukkuun pulittanut. Sen mä kuitenkin voin sanoa näin päivän onnelisena luikkarin omistajana, että jokainen sentti oli kyllä laukun arvoinen ja tiedän, että laukku tulee palvelemaan mua erittäin kauan. Teen laukusta pian erillisen postauksen, joten jätän teidät vielä hetkeksi jännittelemään. ;)


Lähdimme takaisin Lahteen niin, että ennättäisimme hyvissä ajoin rakkaamme lapsuudensytävämme Akarin 20-vuotis syntymäpäivä juhliin. (synttärisankarin tuntomerkit: valkoinen kauluspaita ja suloinen rusetti) Näin hänet viimeksi, kun Lahden Namikalla oli Tampereella koripallo-ottelu, mutta muita rakkaita lapsuudenystäviäni ja tuttujani en ollutkaan nähnyt pitkään aikaan. Eilinen ilta oli aivan täydellinen ja nautin olostani täysillä. Heitä oli niin ihana nähdä, (niinkuin aina) vaihtaa kuulumisia ja pitää oikein kunnolla hauskaa. En voi vieläkään uskoa, että synttärisankari täytti pyöreät kaksikymmentä! Vihaan aikuiseksi kasvamista. Haluaisin olla niinkuin Peter Pan, mutta jäädä mielummin tähän ikään ikuisesti! Enkä halua, että ystävänikään vanhenevat. Kohta olemme kaikki naimisissa ja mukuloita juoksee kaikkialla. Aika, hidastaisit vähän sitä vauhtia, kiitos! 


Näitä kuvia selaillessa tulee ihan hirveä ikävä takaisin. Etenkin mun rakasta ystävääni Lindaa.

Miss my love ones... :(


12 kommenttia:

 1. olette niin kauniita!! :) vitsi toivottavasti postailet laukusta jo tänään, en millään malta odottaa minkä niistä oot ostanu ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon<3 Lupaan laittaa postauksen laukusta ihan tuota pikaa, täytyy vielä selailla muutama kuva tänne blogin puoelle ja sitten se on valmis julkaistavaksi. ;)

   Poista
 2. Ihania kuvia kaikki! Olet niin upea:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww, kiitos sulle<3 Ihana saada piristävää kommenttia:)

   Poista
 3. Oot sä mona kyllä aina niin jumalattoman kaunis ja osaat yhdistellä vaattees aina niin kivasti!:) Kateelliseks tässä oikeen tulee:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, mitä se kaunotar siellä huutelee? Kiitos tuhannesti Pauliina<3 Aivan ihana kommentti sulta!

   Poista
 4. Onnee LV-laukun ostoksesta!:) Satutko tietämään, mistä ystäväsi Lindan takki on? Rakastuin siihen ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon:) Arvaa rakastuinko minä!?!?! Mistäs muualtakaan kuin Zarasta!;)

   Poista
 5. oot niin uskomattoman kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, tässähän menee ihan sanattomaksi! Kiitokset. :)

   Poista
 6. mistä toi aun oranssi paita on ostettu? ihastuin siihen;)

  VastaaPoista

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi