3. helmikuuta 2013

Love for Jeffrey Campbell


Heipähei muruset! Palailin takaisin tänne kotisuomeen keskiviikkona ja pakko sanoa, ettei mulla ollut tänne yhtään ikävä, ei sitten ollenkaan. Voisin ottaa äkkilennon takaisin vaikka samantien. Tätä blogin kirjoittamista mulla puolestaan on ollut hiukan ikävä. ;) Reissumme sujui aivan ihanasti ja nautittiin kyllä ihan jokaisesta hetkestä. Taisimme polttaa kaikki rahamme, muttei se haittaa sillä se oli sen arvoista. Lontoon postausta on jo kovasti multa kaivattu ja lupaan teille laittaa siitä erittäin laajan postauksen heti kun ehdin! ;)

Oon ollu niin onnellinen tämän sunnuntai päivän! Members.comissa oli hyvä kampanja Jeffrey Campbellin korkokengistä ja päätin lopulta iskeä kynteni näihin kauan himottuihin ihanuuksiin. Mietin kauan Litan puukorollisten ja niiden mustien Spiken väliltä joissa on ne herkullisen rajut niitit, mutta päädyin lopulta näihin. Mielestäni käytännöllisemmät ja sopivat melkeinpä kaikkien vaatteiden kanssa. Memberssillä tämä kyseinen kampanja päättyi tänään 12 aikaan aamupäivällä, joten ehdin tilata omani onneksi juuri ennen sitä. Huokaisin helpotuksesta ja nyt vain odotan innolla niiden saapumista luokseni! Can't be any happier right now. ;)


4 kommenttia:

 1. Mäkin meinasin mutta ei vaan ollut järkee kun en melkee ikinä käytä korkokenkiä :( ehkä yo-juhliin sitten jotkut Campbellit!;) kuitenkin tilasin tänää niitä nellyn kenkiä membersiltä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon niin kauan haaveillu noista, että nyt kun melko edullisesti ne oli saatavilla niin ei siinä oikein mitään mietiskelty vaan laitoin ne suoraan ostoskoriin! ;) Itelläkin sama juttu, enään en käytä korkkareita niin usein, yleensä jos on jotkut juhlat! Tulee vietettyä niin usein aikaa niissä jumppakuteissa, että kaikki muut on päässy vähän unohtuun!;)

   Poista
 2. Mäkin tilasin noi perus litat;)) Vitsi en malta enään odottaa, että pääsee näkeen kuvia teidän matkasta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on kyllä niin herkut! Hahaha, ihana sinä:') Minä, joka rakastan kuvaamista, nappasin reissumme aikana niin monta kuvaa, etten tiedä mitä kuvia lisäisin! :D

   Poista

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi