13. helmikuuta 2013

from H&MOstin tuon maastonvihreän takin upeilla nahkasilla hihoilla kaksi viikkoa sitten, unohdin ihan kokonaan esitellä sen teille, joten ajattelin nyt laittaa siitä kuvaa tämän päivän hennesillä tehtyjen ostosten kanssa. Tuli kyllä ahkerasti etsittyä kuvassa näkyvää takkia Lontoosta ihan joka paikasta. En löytänyt mistään sitä ''oikeaa'' vaikka saman tyylisiä takkeja löysinkin. Mikään ei oikein istunut hyvin päällä ja hintalappukin näytti ihan mukavia summia. Palattuani takaisin suomeen, kävin seuraavana päivänä töiden jälkeen katsastamassa uutuudet hennesiltä ja bongasin tämän upeuden. Tunsin oikein, kuinka se oli odottamassa siellä minua! Kipitin saman tien sovituskoppiin. Olin aivan innoissani kuinka hyvältä se näyttikään päällä, verrattuna niihin aikaisempiin sovittamiin takkeihin. Oston yhteydessä sain kuittiin -10% alennuksen, joka tulikin sitten käytettyä tänään, ei mikään suuri alennus, mutta silti jotain. :)

Ihastuin syvästi tuohon valkoiseen läpikuultavaan paitaan, jota on tultu ihailtua jo hetken aikaa. Suurimmat koot olivat tietenkin enään jäljellä, (mattimyöhäinen) joten päätin kysyä myyjältä jospa toisessa liikkeessä sattuisi olemaan sitä omaa kokoa vielä jäljellä. Siinä samalla kun myyjä näpytteli puhelimeen toisen liikkeen numeroa, selailin innokkaasti vaatteita kassan vieressä olevasta vaatereestä jos sieltä löytäisinkin kyseisen paidan omassa koossani. Ja mä löysinkin! Melkein kiljuin onnesta. Myyjä ilmoitti, ettei toisessa liikkeessä ollut kokoja enään jäljellä, mutta onneksi näppärät silmäni pelastivat mut tälläkertaa. Mukaan tarttui myös kauan himoitut kiiltonahkaballeriinat, joille tulee varmasti paljon käyttöä keväällä/kesällä. Kaulakoruun mulla ei ole oikein paljon muuta sanottavaa. Yksinkertaisesti täydellinen! 


6 kommenttia:

  1. IIIhania ostoksia :)) Mä ostin toissapäivänä kans tuon kaulakorun, joka on munkin mielestä ihan täydellinen!! ja toi takki on kans kaapissa odottamassa kevättä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mustakin, siinä on sitä jotain. Erikoinen. :) Tuo takki on kyllä 'must have' ostos!

      Poista

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi