10. tammikuuta 2013

No more snow, please!

takki Selected / neule Cubus / housut Zara / kaulahuivi Tommy Hilfiger / pipo Gina Tricot / laukku DKNY

Pikkuveljeni kanssa pystytettiin tänään hetkeksi pienet kuvaus sessiot kotipihallamme. Tarkoituksena oli ottaa veljestäni uutta kuvamateriaalia hänen Facebookin profiiliin ja saatiin Nimasta kyllä erittäin onnistuneita kuvia, tietenkin kun minä olin kameran takana. :D Siinä samalla sain hänet nappaamaan mustakin pari tämän päivän asukuvaa,  (väsynyt, räjähtänyt ja töistä juuri tullut) mutta Nima puolestaan ei osaa käyttää hyvin tuota mun uutta kameraa ja alkoi muutenkin jo hämärtyä, joten joudun tyytymään näihin hänen aikaansaamiin otoksiin. Timon olen ehtinyt hyvin kouluttaa, joten veljeni voisi hyvin olla seuraavana vuorossa. ;)


4 kommenttia:

 1. Ihana tyyli sulla! :)) ja tota sun Hilfigerin kaulahuivia ei voi kun kadehtia, rakastuin<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä ihana siellä, kiitos!:) Kaulahuivi on kyllä osoittautunut todella hyväksi ostokseksi, pidän siitä kovasti. Ihanaa, että tykkäät;)

   Poista
 2. sulla on aivan ihana tyyli ja kadehdittavan upeet jalat/sääret! pitkät, hoikat ja oot vielä todella kauniskin. vautsi :) lukijaksi jäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, kiitos hurjasti ihana Hesu! ehdin jo punastua:')) Uusia lukijoita on aina ihanaa saada, piristit mieltäni hyvin paljon :)

   Poista

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi