24. tammikuuta 2013

I missed you London

Moikka kaikki ihanat! (Taalla brittien nappaimissa ei sitten ole olemassa a ja o kirjaimia pisteineen, joten koittakaa saada selvaa tastakin postauksesta. :D) Halusin viela tulla tanne kertomaan taman hetkiset kuulumiset ihan lyhyesti. Perilla ollaan, eika meidan lennot onneksi olleet ollenkaan myohassa, painvastoin, olimme jopa kolmekymmenta minuuttia etuajassa. Lentomme sujui todella hyvin, nukuimme melkein koko matkan ajan, silla menimme todella myohaan nukkumaan matkaa edeltavana yona matkatavaroiden pakkaamisten takia. Olemme niin innoissamme, ettemme malta pysya edes paikoillamme! Olemme keksineet hurjasti tekemista talle viikolle, joten kuvia on luvassa todella paljon. :)
Lahdemme tasta pian shoppailemaan, joten taidan jattaa taman tietokoneen nyt rauhaan. Oikein ihanaa loppuviikkoa teille kaikille ihanille lukijoille, ma lahden nyt nauttimaan mun ansaitusta lomasta.

Gosh I missed you London, Im so happy to be back!

ps. taalla on aivan ihanan lamminta verrattuna sinne koti Suomeen. Loppuviikolle on luvassa +6 astetta ja alkuviikolle jopa +9 astetta lamminta! Huhhuh :)


6 kommenttia:

 1. miss you!! <3 pitäkää oikein hauskaa :)Odottelen täällä sua et voitais käydä taas yhdes treeneissä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww, miss you too<3 Pidetaan varmasti! Nahdaan pian ja kova treenailu jatkukoon;)

   Poista
 2. aaaaand london will miss you!! come back soon! <3 lovelovelove

  VastaaPoista
 3. Nainen hei ootan ihan innoissani sun lontoon postausta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah ihana:') Laitan heti tulemana kun on aikaa, yritän jos tänään ennättäisin koneelle;) Kauheen ikävä ollu tota salilla ja jumpassa käymistä etten oo muuta ehtiny ajatellakkaan! :'D

   Poista

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi