4. tammikuuta 2013

Happy New Year 2013!

Okein ihanaa uuden vuoden alkua teille kaikille ihanille näin neljä päivää myöhässä! :)

Mun edellinen vuosi, 2012 oli erittäin opettava ja kasvoin ihmisenä todella paljon, enemmän kuin aikaisempina vuosina, ainakin itseni mielestä. :) Rakastuin ensimmäistä kertaa elämässäni, sain uusia upeita ystäviä, pääsin töihin vaateliike Gina Tricotiin, jonne en olisi koskaan uskonut pääseväni, juhlinut täysillä mahtavien ystävieni kanssa, törsännyt rahaa turhuuksiin, onnistuin totuttelemaan poikaystäväni kovaääniseen kuorsaukseen, blogini täytti vuoden, nauttinut elämästä täysin rinnoin, matkustin ensimmäistä kertaa ilman perhettäni ulkomaille, opin monista virheistäni, täytin pyöreät kaksikymmentä, koin pettymyksiä, hikoillut ahkerasti GoGo:lla, kannustanut ja tukenut ystäviäni monenlaisissa tilanteissa, unelmani toteutuivat, saavutin monia tavoitteitani ja opin olemaan enemmän kiitollinen siitä, mitä minulla jo nyt on.

Odotan tältä vuodelta erittäin paljon. Ehkä liiankin paljon, joten koitan olla innostumatta liikaa. Toivottavasti tämä vuosi avaa teille jokaiselle paljon ovia, menestystä elämässä, unohtumattomia kokemuksia ja tietenkin muistorikkaita hetkiä. Sillä niitä mä ainakin erityisesti toivon myös itselleni. :)

Juhlin uutta vuottani rakkampien ystävieni kanssa erittäin railakkain tunnelmin! :) Tässä hieman kuvia illasta!

Ps. Miten teidän uusi vuosi on lähtenyt käyntiin rankan juhlimisen jälkeen? Mun on ainakin lähtenyt kovalla treenillä, toivottavasti tämä hurja treenimotivaatio pysyisi mulla vielä erittäin pitkään;) 

mekko Gina Tricot / kengät Bianco
my midnight kiss


12 kommenttia:

 1. sulla on selvästi ollut tapahtumarikas vuosi! itelläkin lähteny uus vuos käyntiin kovalla treenillä, toivottavasti myös täällä motivaatio pysyis korkeella:)

  erittäin kauniina taas kerran oot ollu ja ootte Timon kanssa aivan upea pari, kaikkea hyvää teille:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, että! :') Kiitos Regina ihanasta kommentistasi! <3 Mulla on todellakin ollut tapahtumarikas vuosi ja toivon samaa tältäkin vuodelta. Loistavaa, jatka treenin suhteen samaan malliin!;)

   Poista
 2. Tottunut kuorsaukseen :D hahha!!! Hyvää uutta vuotta sinne myös :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli ehkä mun elämäni vaikein haaste, mutta onnistuin! Enään ei tarvitse valvoa aamuyöhön, että uni tulisi! :'D Oi ihanaa vuoden alkua sullekkin kaunotar <3

   Poista
 3. Aww toi vika kuva!! ihana! <3
  -sanni täällä taas =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos rakas! <3 Ikävä sua söpöliini!

   Poista
 4. mitä kautta pääsit ginaan töihin? miten hait yms:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En päässyt blogini kautta jos sitä halusit kysyä. Moni on multa sitä kysynyt, mutta ei, tämä blogi ei ole auttanut mua siinä ollenkaan! Ihan omin voimin. :)

   Hain viime vuonna joulu-tammikuun aikaan, kun sinne haettiin extra työntekijää joulu hulinan ajaksi. Tein avoimen hakemuksen ja vein sen paikan päälle. Eivät ne sitten koskaan mulle pirauttaneet ja luovuin toivosta. Maaliskuun alussa mulle tuli yllättäen heiltä soitto, että olisinko vielä kiinnostunu kyseisestä työstä ja päätin innolla tarttua haasteeseen! :)

   Poista
 5. Ihana mekko! Katselin samaa ennen joulua ja suunnittelin myös uudeksi vuodeksi, mutta se jäi sitten ostamatta:/ Mutta sopii sulle kyllä tosi hyvin!:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti Nella! :) Miks et herranenaika sitä itselles hankkinu? Olisit varmasti näyttänyt tyrmäävältä tuossa mekossa. ;)

   Poista
 6. Toi mekko! Mikä täydellisyys <3

  VastaaPoista

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi