21. marraskuuta 2012

Tattoo fever

Huhhuh! Tiedättekö kuinka kauan mulla on ollut tatuointi kuume? Älyttömän kauan!

Suunnitelmissani on ollut hankkia tatuointi, mutta katsotaan nyt lykkäytyykö sen ottaminen, jos (kun) alan sen ottoa jänistämään. Pelkään etten tulisi tatuoinnin aiheuttamaa kipua kestämään. Jännittää ja pelottaa samanverran. Suurella osalla ystävistäni on tatuointi ja kauheasti heitä olen haastatellut, osa heistä pitää tätä toimenpidettä erittäin kivuliaana ja osa taas lähes kivuttomana. Riippuu täysin kyllä ihmisestä, tiedän. Haluaisin tekstin ikuistaa kiinni ihooni kauniilla kaunokirjaimilla. Tekstillä haluan jonkin todella hyvän ja merkittävä tarkoituksen, sillä tämähän jää ikuisesti kiinni mun vartalooni. Jalkapöydälle, niskan taakse ja kylkeen haluaisin ehdottomasti saada tatuoinnit. Tämä himotus ei hellitä sitten yhtään. Voisin jauhaa näistä vaikka jokapäivä. Asialle siis täytyy tehdä jotain. ;) Timonhan piti ensin sen Michael Kors-kellon sijaan kustantaa mun ensimmäinen tatuointi 20-vuotis syntymäpäivälahjaksi, mutta tekstiä en ollut ehtinyt silloin vielä lopullisesti päättää. (ja mää jänistin siitäkin) Taidan mennä nyt tästä unten maille kehittelemään (ehkä) tulevaa tatuointiani. :) Kauniita unia nuppuset!

Tatuoidut, miten olette päätyneet tatuoitavaksi? Minkalainen merkitys teidän tatuoinneissa on? Ideoita, ajatuksia tai muuta kommentoitavaa? Pistäkää tulemaan! :) 


5 kommenttia:

 1. mun tatuointi päätyi mulle just sellasenaan kun se nyt on, rankkojen elämänkokemusten kautta. alavatsaan tuli teksti live for today, hope for tomorrow. päivääkän en ole katunut :)

  http://j-ennas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Järjettömän upea tatuointi ja sen tekstin tarkoitus! Kävin blogisi katsastamassa, ihana! ;)

   Poista
 2. *shivers* Mull on kyllä niin järkyttävän iso kipu-pelko, et jo tatuoinnin katseleminen saa voimaan pahoin. Vaikka toisaalta, haluaisin itsekkin ehkä jonkinlaisen tatskan, kun kerran oon wannabe-taiteilija, niin olis kiva suunnitella jotain PIENTÄ itselleen, vaikkapa, kämmeneen :)

  Idis- ota nyt henna tatuointi! Se kestää muutaman viikon ja sit voit vaikka ottaa uuden, jolloin osaat ehkä paremmin päättää et onko se nyt niin välttämätön asia vai pärjäätkö ilmankin ;3

  Vielä yksi idis- you should totes make this blog international!! Kirjoita jotakin asioita enkuks, saat lisää lukijoita in no time! :DD

  Alexandra

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Onneks mulla ei nyt sentään niin paha kipu-pelko ole. :) Kestän kyllä kipua, mutten tiedä kestänkö tatuoinnin tuottamaa kipua. Saa nähdä miten käy! :D Henna tatuointi puolestaan olisi kyllä aika järkevä idea, haha! Apua, en oo kyllä ajatellu koskaan kirjoittavani tänne mitään englanniks, tarkoitan siis suurempia tekstin pätkiä. Täytyy kyllä miettiä tota! Kiitos vinkistä. :)

   Olet ihanan piristävä!

   Poista
 3. Mmmmm, ja minä kun vielä halusin mennä lääkikseen verenkammoni kanssa :''D Ennen henna tatuointia kokeile vaikka ihan kuulakärkikynällä raapsuttaa jotain xD

  Joojoo, sun on pakko kirjoittaa enkuks!! ~Popular, you're gonna be po-puu-laar~
  Tai no, mitä jos alkaisit tehdä näitä fashion juttuja in english ja noita sun real life tekstejä jatkaisit suomeks? :) Ainakin aluks!

  Ite oot ihana <33 ;__;

  VastaaPoista

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi