3. marraskuuta 2012

Koskikeskuksen pikkujoulut


Eilen päädyin Koskikeskuksen pikkujouluihin, vaikkei mun alunperin sinne pitänyt mennä ja olin suunnitellut mun perjantai-illan aivan toisin - leffaa ja mässäilyä. Manipuloinnin tuloksena, löysin itseni näistä pikkujouluista, jotka pidettiin Hullussa porossa. Buffet-ateria oli herkullinen ja joulupukin tarjoamat shotit saivat illan mukavasti käytiin. Suuri miinus näissä juhlissa oli se, että kaikki juhlavieraat istuivat omissa pöydissä omien työporukoiden kanssa niin tiivisti, mikä hankaloitti tutustumista muihin Koskikeskuksessa työskenteleviin. Pikkujoulut eivät olleet siis mitkään yhtenäiset, vaikka näin alunperin oletin. Aloin tylsistymään, joten oli pakko keksiä joku pakosuunnitelma. Päätimme Tanjan kanssa lähetä pikkujouluista sisarusten Lilin ja Merkun ''tuparit työkavereille'' kemuihin. Olimme jo aijemmin onneksi sopineet, että lähdemme illalla kaikki samaan baariin, joten meillä oli jo valmiiksi plan B. Sisarukset pitävät ensiviikolla ''tuparit läheisille ystäville'', joten suuren kaverimäärän takia suhteessa asunnon tilavuuteen, he päättivät juhlia tupareita kahdessa osassa, mikä oli sinänsä aika fiksu ratkaisu. Näistä ihanista mäkkäriläisille järjestetyistä tupareista lähdimme Minibaariin ja sieltä määränpäähän Fat Ladyyn.

Mukava ilta pitkään aikaan! Tuntuu, että mun sisäinen bilehirmu alkaa hiipua pikkuhiljaa, varmaan juurikin sen takia, kun oon niin kyllästynyt Tampereen yöelämään. Muistan vielä sen juuri kahdeksantoista vuotta täyttäneen Monan, joka bailasi melkein joka viikonloppu. Voi niitä aikoja... :')


2 kommenttia:

  1. Hah, oispa mulla ees joskus ollut tuo vaihe että aina biletän, mutta en vaan osaa irrotella siinä asiassa:D höh... Mutta joo Hullun poron bileet olivat melko nihkeät, itsekin lähdin ennen kahta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se sun sisäinen villi Siiri sieltä vielä tulee esiin! ;) Älä muuta sano, me lähdettiin jo yhdeltätoista. Live bändininkin rääkkyminen oli piste i:n päälle!

      Poista

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi