26. lokakuuta 2012

Workaholichousut ja kaulakoru Gina Tricot / paita Mango / kengät  H&M / kello Michael Kors
takki Selected Femme / kaulahuivi H&M / kengät Ugg / laukku DKNY


eeppisesti omilla käsillä otettu kuva :D

Heräsin aamulla vähän myöhässä (parempaa torkuttajaa saatte etsiä) ja aamulla tuli hitusen kiire valmistautua töihin. Ulkona oli mukava yllätys, joka pisti laittamaan vähän lämpimämpää päälle. Ensilumi! En osannut odottaa tätä ollenkaan. Huomasin vasta ulko-oven avattuani, että siellä on oikeasti lunta. Kukapa olisi uskonut, että jo lokakuussa alkaisi sataan lunta, kun viimevuonna sitä tuli vasta joulukuussa.

Tänään pääsi ihana untuvatakkini käyttöön, jonka ostin Stockmannin hulluiltapäiviltä vain 50 eurolla! Mahtavin löytö pitkään aikaan. Se on oikeasti niin lämmin, ettei mun tarvitse laittaa sen alle edes mitään villapaitaa. Tänäänkin mulla oli sen alla vain tuo Mangon paita ja meinasin oikeasti paahtua sen sisälle. Selectedin yksilö on vienyt multa jalat alta. Takin alkuperäinen hinta oli 134€, joten kyllä hymyilytti tämän ostoksen jälkeen. :) Kuva ei tee kyllä takille oikeutta, mutta lupaan laittaa parempaa kuvaa valoisampana aikana. 

Aamuvuoroni  loputtua Tampereen Kauppahallissa, odotti iltavuoroni Koskikeskuksen Gina Tricotissa. Päiväni meni kummallisen nopeasti ja asiakkaita on riittänyt tarpeeksi kummassakin paikassa. Löyty taas kivoja vaatteita ja koruja, mitä tekisi mieli ostaa! Tää ostoksista pidättäytyminen ei tee mulle sitten yhtään hyvää! Katotaan retkahdanko mä ostamaan uusia ihanuuksia vai en.  

Mutta nyt jalat huutaa kyllä kovaa halleluujaa, mikä tarkoittaa sitä, että tää tyttö lähtee nyt lämpimään suihkuun ja saunaan rentoutuun. Oikein ihanaa ja lumista perjantai iltaa kaikille! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi