30. lokakuuta 2012

Löytöjä

Näin eilen rakasta ystävääni Shiriniä ja päätimme lähteä ensin kiertelemään kauppoja, ennenkuin jäämme rupattelemaan maailman menoista and ofcourse the latest gossips. Jälleenkerran meidän piti vain katsella ne hemmetin kaupat läpi eikä ostaa mitään, mutta toisin kävi... niinkuin aina.


Ensimmäinen löytö oli aivan ihana sailor henkinen jakku Radiokirppikseltä ja hintaa tällä vain 10€! Yksi jakku lisää muiden joukossa ja vaatekaappini alkaa jo kärsiä. Jouduin ostamamaan myös lisää henkareita, kun nekin alkavat loppua kesken tämän mun shoppailutahdin takia. Jakussa oli vanha hintalappu tallella eli jakku on siis pysynyt täysin käyttämättömänä. Alkuperäinen hinta oli 29,95€ joten ei tuo kymppi ollut ollenkaan paha hinta täysin ehjästä jakusta. Täydellisesti istuva jakku lensi suoraan kassalle uuden omistajan käyttöön.


Tälle talvelle oon etsinyt valkoista parkatakkia ja tuo Everestin uutuus pitsi ensimmäisenä silmään ja sitä ollaan ihailtu siittä lähtien, kun se Stadiumiin rantautui. Mun viimevuonna ostettu Everestin punainen takki osoittautui lähes täydelliseksi ja mun ruotsista ostettu vielä vanhempi ja paremmin palvellut Everestin maastonvihreä takki on vieläkin täysin hyvässä kunnossa. Mietin, että haluanko mä oikeasti kolmatta saman merkkistä takkia? Kävelin tämän takin ohi ja päätin olla ostamatta. Muutamia viikkoja sen jälkeen tuli piipahdettua Stadiumissa taas ja takkia oltiin alennettu 139eurosta 99euroon. Kokoja ei tietenkään ollut ja jäi takki silloin saamatta. Onnei oli kuitenkin puolellani, kun kävin eilen illalla vielä pikaisesti Ideaparkissa ja löysin sieltä kaikkien miljoonien takkien joukosta tämän ja vieläpä halvemmalla! Takkilla oli hintaa enään 79euroa, eli ei tullut pikkureissu ainakaan turhaksi!
Timon tosi piristävä kommentti heti tämän ostoksen nähtyään 
-''Kuinkakohan kauan toi takki pysyy sulla oikeen valkoisena? :D '' No toivotaan että, mahdollisimman kauan! 


Gina Tricotin paita ei ole ihan tuon värinen miltä se kuvassa näyttää, paljon tummemmpi, sellainen maastonvihreä pikemminkin. Paitakin tuli löydettyä alesta 15€:lla. Oon kauheasti innostunu tästä ''armeija'' henkisestä tyylistä, joka on rantautunu tännekkin asti. Pitkään oon myös noita armeijakuviollisia housuja metsästäny muttei oo tullut sopivia ja tietynlaisia vielä vastaan. Onnistuin muuten rikkoon mun Zaran maastonvihreet housut vetskarin kohalta, joten en pääse käyttään niitä nyt vähään aikaan. :( Siellä ne odottelee korjattavaksi pääsyä. :D Mulle käy aina näin, oon niin hätähousu, että mun housuparat joutuu kyllä niin koetukselle. Kerran kauheella kiireellä puin mun lemppari housuja ja mulla repes ne takapuolen kohdalta niin, että sinne muodostu valtavan kokoinen reikä. Tää on vaan niin mua. :D     


Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä, löysin tän kaulakorun, mun uuden rakkauden yhdellä eurolla Gina Tricostista.
Kertokaa mulle kukapa ei rakastaisi korualeja? ;)

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! ;) Timppa oikeesti pakotti mut ostaan sen :D

   Poista
 2. Awwws toi raitajakku!!!!! Ja viimenen kaulakoru! Aivan ihania :)

  Kiva blogi muuten! Mä löysin tän kun googlettelin Gina Tricotin 5-vuotis synttäreistä jotain postauksia haha :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Oona ja ihanaa, että tykkäät :) <3

   Hahah, eikä:D Oon aina luullu, että mun blogia ei googlen hausta löydy tuolla tavalla, mutta kiva että tänne eksyit;)

   Poista

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi