5. lokakuuta 2012

Johnny's 24th birthday

Vietettiin viikonloppuna ystäväni Johnnyn yllätyssynttäreitä, jos niitä voi yllätyssynttäreiksi enään edes kutsua. Poikaystäväni Timo àla hölösuu. Ilman hänen suurta suutaan, kaikki olisi mennyt juuri niinkuin pitikin. :D Päivänsankari nauroi kyllä maha kippurassa eikä onneksi harmitellut tapahtunutta. Juhlittiin tätä epäonnistunutta yllätyssynttäriä kaverimme mökillä, joka oli kyllä aivan upea. Meitä oli noin 30 siellä juhlimassa ja mietin siinä mökkiä ihaillen, etten itse koskaan raaskisi kutsua näin paljon väkeä tälläiseen mökkiin juhlimaan. Pelkäisin varmaan koko juhlimisen ajan, että milloinkohan joku rikkoo äitini lempi maljakon tai kuka oksentaa ensimmäisenä matolle. Kaikki eivät ole kuitenkaan samanlaisia kuin minä. :D Juhlittiin kyllä ihan railakkaissa merkeissä, tosin itse en ole ihan niitä ''jeejee mökille juomaan'' ihmisiä, mutta hauskaa kuitenkin oli ja se on pääasia.  

Tähän väliin ihan pakko sanoa, että oon korvianimyöten rakastunut noihin kaulus tyylisiin kaulakoruihin, mitä kaikki vaatekaupat tarjoaa tällähetkellä. Niin söpöjä ja sopivat melkeinpä minkä tahansa paidan kanssa. Asukuvastani sen jo huomaa. Sujautin päälleni lempi housuni ja tietty uuden viininpunaisen paitani ja siihen lisäsin tämän ihanan kaulakorun, jota oon odottanut pääseväni käyttämään. 


Tytöt innostuivat vähän taiteilemaan Johnnyn synttärikakkua. :D 
Love for macarons!

Birthday boy!
Synttärisankari nautti näistä juhlistaan oikein paljon niinkuin me muutkin ja tykkäsi näistä ''yllätyssynttäreistä'' kovasti vaikka hieman pieleen menivätkin. Pietarsaaresta ja Porvoosta asti oli juhlavieraita ennättänyt paikalle juhlimaan synttärisankaria, mikä oli kiva yllätys meille, sillä oli ihana nähdä vanhoja tuttuja pitkästä aikaa. Nämä Tampereen ulkopuolelta tulleet hurjapäät juhlivat vielä seuraavana päivänä Johnny's birthday part two:n merkeissä. 


Once again Happy Birthday J! ;)  Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi