27. lokakuuta 2012

Family time

Mun setäni kutsui meidät kylään ja hän lupasi laittaa ruoaksi aitoa oikeaa kebabia ja muuta herkkua, joten lähdimme sinne niin tyhjällä vatsalla kuin ikinä vasta voikaan olla. Ruoka oli kyllä niin herkullista niinkuin aina, täydellistä sanoisinko. Tuli vietettyä siis oikein ihana ilta sukulaisten ja perheen kanssa yhdessä, syötiin, juteltiin ja kerettiin katsoa huikea X-Factor! Mun suosikki tv-ohjelma tällähetkellä. En voi muuta kun unelmoida tuollaisista lahjakkaista laulunäänistä, jotka nuo upeat kilpailijat omistavat. Wow!
Takkini ostin Vero Modasta alkusyksystä alennuksessa 50 eurolla. Mietin kyllä todella kauan, että ostanko takkia vai en, sillä melkeinpä jokatoisella vastaantulijalla oli viimevuonna kyseinen takki. Siinä takkia pidellessäni, lourulin entten tentten teelika mentten takin oston ja rekiin jättämisen välillä. Haluan erottua massasta, mutta silti päädyin kuitenkin sen ostamaan, koska takki on loppujenlopuksi ihan käytännöllinen. Esimerkiksi erityisesti juhliin, sillä villakangastakki ei ehkä lämmitä yhtä paljon, kuin tämä takki kylmempinä pakkas iltoina. Elikkä ei ihan jokapäiväiseen käyttöön.
Söin oikeasti varmaan neljän hengen edestä ja meinasi housujeni nappi oikeasti irrota! Niin hyvää, niin herkullista! Saatiin vielä jälkiruoaksi Baharin (setäni vaimon) itsetehtyä harvinaista herkku jäätelöä. Vei kirjaimellisesti kieleni mennessään! Olimme kaikki kyllä niin ähkyisiä tämän ruoka maratoonin jälkeen, että meinasi heti sohvalle istahtamisen jälkeen nukahtaa.

2 kommenttia:

 1. Itsekin oon koukussa X-factoriin!! Onko suosikkia? Oot upea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että joku muukin on! Noi kaikki jatkoon päässeet on omalla tavallaan älyttömän hyviä! Kaikki on mun suosikkeja, ei oo vielä semmosta lempparia. Diamond White, Beatrice Miller, Jennel Garcia and The girls of LYLAS vetivät kyllä mun mielestä aivan huikeesti viimekerralla ja nää esitykset jäi kyllä parhaiten meieleen:) Meinasin alkaa kyynelehtiin, kun noi LYLASIN tytöt lauloi sen Impossiblen, nämä lahjakkuudet saivat mut ihan kylmille väreille! :D

   Voijettä kiitos sulle, mukava lukea tuollaisia kommenntteja <3

   Poista

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi