17. syyskuuta 2012

Shoppings from Bodrum
Ajattelin laittaa tänne mun lemppari ostokset Bodrumista. Tässä ei kuitenkaan ole läheskään puoliakaan siitä, mitä sieltä tuli ostettua ja raahattua sitä matkalaukkua hiki otsalla takaisin suomeen. Lähdin alle 10 kilon matkalaukulla ja tulin takaisin melkein sillä 25 kilolla plus mulla oli vielä 10kilon käsimatkatavara laukku, jonka otin lentokoneeseen ja sen olin änkenyt tupaten täyteen. Jos se kertoisi jo jotain tästä reissaajasta. Mulle ei todellakaan riitä se 35kiloa. :D  

Jotkut kehuvat Bodrumin shoppailumahdollisuuksia ja jotkut taase eivät. Itse henkilökohtaisesti olin todella tyytyväinen ja yllättynyt siitä, mitä Bodrum meille tarjosi. Rakastuimme korviamme myöten tiettyyn putiikkiin nimeltä Mudo Collection, jossa tehtiin Timpan kanssa mitä mahtavimpia löytöjä. Kauppa oli sailor henkinen, eli ei mikään ihmekkään, että se sijaitseekin siellä Bodrumin keskustassa. Kuvissa olevat kaksi ensimmäistä sailor tyylistä kenkäparia nappasin mukaani sieltä. Shoppailimme kaksi kertaa Marina Shopseilla, jossa oli lähinnä merkkivaate liikkeitä, muita vaatekauppoja, sekä monia ihania sailor henkisiä kauppoja. Emme saaneet millään tarpeeksi, joten kävimme siellä vielä toisenkin kerran, jolloin mukaan tarttui nuo ihanat Tommy Hilfigerin beigeet balleriinat. Sailor, sailor, sailor. Ensi vuonna en sitten pukeudukkaan mihinkään muuhun tyyliin kuin siihen. Saatiin semmoinen sailor kuume Timon kanssa siellä Bodrumissa ollessamme, että pian hankitaan jo oma purjevene, jossei tämä tästä pian hellitä. :D 

Oasis Shopping Center oli kuin ulkoilma versio Ideaparkista. Kauppoja oli niin monta, etten pysynyt laskuissa mukana, kauppakeskus oli valtava ja monimutkainen, että tarvittiin oikein kartta, jotta pysyttiin perässä, mitkä kaupat olimme käyneet ja mitkä emme. Erityisesti Mangossa tein neljä ihanaa löytöä ja vieläpä summer sale hintalappujen kera. Jakut, beigeä neule ja musta paita olivat muutenkin olleet jo mun ostoslistalla, joten nämä ostokset tulivat tarpeeseen. 

Lopuksi vielä tuo ihana aidolla nahalla varustettu reppu otettiin mukaamme Kossilta. Huomasin sen heti ja jäin ihailemaan hintavaa reppua melkeinpä kymmeneksi minuutiksi. Näin miten Timon kuola valui pitkin hänen suupieliään tuolle repulle, joten ei siinä muu auttanut kuin ostaa se ja saada meidät kummatkin onnellisiksi. Vieläkin välillä tapellaan siitä, että kumpi saa sitä käyttää ja milloin ;) Meidän oma pikku muisto ja aarre ihanalta reissulta. 1 kommentti:

  1. Moi! Muistatko minkä hintaista oli Tommy Hilfigerin liikkeessä Bodrumissa? Oliko Suomen hinnoissa vai mahdollisesti edullisempaa? :)

    VastaaPoista

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi