5. heinäkuuta 2012

Relatives from Sweden

Mun ihana tätini, hänen miehensä ja suloiset serkkuni tulivat meille Ruotista kylään noin viikoksi. Siitä onkin jo muutama kesä, kun näin heidät viimeksi. Oltiin Ruotsissa perheen kanssa reissussa kesällä 2010 ja tuntuu, että olisin nähnyt heidät vasta viikko sitten. En voi käsittää kuinka aika rientää näin nopeasti. Silloin, kun odottaa jotakin so badly, esimerkiksi etelän matkaa, aika ei näytä kuluvan sitten minuuttiakaan. 

Pikku neitonen, Anita oli muutaman vuoden ikäinen kun näin hänet viimeksi. Söpöliinillä ei ole niin vaha äidinkieli, joten kommunikaatiomme oli hauskaa Kurdi/Ruotsi sekoitusta. Oli kyllä niin huvittavaa, kun hän alkoi innoissaan selittää mulle tarinaa hänen tarhakaveristaan Oliverista, joka kiusaa häntä usein. Ensin hän selitti tarinaa kurdiksi ja pian tarina alkoi mennä kokonaan ruotsinkieliseksi. Yritin kovasti pysyä kärryillä ja ymmärtää, mutta hyvin sain pointin selville. Tarinan loputtua sanoin neitoselle, etten ymmärtänyt kaikkea, voisitko selittää tämän kurdiksi vielä. Hän mietti hetken, katsoi mua pitkään ja huitosi kädellään sanoen kurdiksi ''ummmhh... never mind''. En voinut olla kuolematta nauruun! Hän on kyllä maailman suloisin. Niin herkkä, lämmin sydäminen ja tykkää tehdä kaikkea kokoajan. Rakastui muhun aivan täysin, Timoon vielä enemmän. Silloin, kun Timo joutui lähtemään töihin alkoi pikkuiselta sadella kysymyksiä. ''Milloin Timo tulee kotiin? Missä Timo on? Minne Timo menee? Kauan hänellä kestää?''. Mentiin yksi iltakin nukkumaan ja hän kysyi niin söpöllä äänensävyllä, että saako hän tulla meidän väliimme nukkumaan. Maailman suloisinta ikinä!  Toinen serkkuni Tina (vasemmalla) Anitan isosisko on aivan erilainen. Hän on hiljaisempi, rauhallinen, mutta yhtä suloinen. Hänen kaverinsa ruotsista alkoivat heti heidän ensimäisen lomapäivännsä jälkeen pyytää mua Facebookissa kaveriksi. :D Toivon, että hän pysyy sellaisena suloisena ja rauhallisena, sillä en kestä teini-iän kriisejä. Mulla oikeesti hajoaa pää sellaisesta käyttäytymisestä. En sano, ettenkö itse ole ollut kauhea teini, mutta en kyllä varmasti yhtä kauhea kuin nykyajan teinit. Just saying...
Tätini mukaan, hän pitää minua isosiskonaan, mikä oli aivan ihana kuulla. Olen aina, pienestä asti halunnut itselleni pikkusiskon! Tekisin kyllä mitä vain, jos saisin vaihdettua tuon teiniriiviöisen pikkuveljeni tytöksi. Voitais tehdä yhdessä kaikkea tyttömäistä;) Tosin ystävieni mukaan, joilla sattuu olemaan pikkusisko ovat sitä mieltä, että he ovat pikkuveljiä pahempia. Lainaavat vaatteita ilman lupaa, rikkovat ne, eivätkä myönnä tekosiaan. Huutavat, angstaavat ja ovat muuten vain hankalia. 
Okay... I think I'll take my words back. I still love you lil brother;) *big laugh*

Käytiin pikkusten kanssa uimassa, kun sää oli niin ihanan lämmin ja tytöt muutenkin rakastavat niin paljon uimista. Pyydettiin Samin pikkusisko Soma mukaan, jotta tytöillä olisi leikkikaveri. Itsekin pulpahdin jääkylmään veteen. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun kastoin talviturkkini tänä kesänä. :'D Voitteko kuvitella, viimevuonna kastoin talviturkkini jo toukokuun alussa!! No sitä en olisi kyllä niin aikasin tehnyt, jollei ystäväni Wini olisi pyytänyt mua mallikseen. Uimisen jälkeen, otettiin vielä kotona rutkasti aurinkoa talven varalle ja illemmalla päätettiin mennä Ideaparkkiin vaateostoksille.    Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi