28. heinäkuuta 2012

One done, two more to go!

Lindan synttärikekkerit ovat nyt ohi, joista tämä vanhus ei ollut kerennyt edes vielä toipuakkaan ja seuraaviin piti jo rientää. Lahti, I'm going to miss you. Määränpääni oli pääkaupungimme Helsinki, jossa ihanat tyttökaverini jo mua odottelikin ja illalla tähdättiin Onnelaan, jossa pidettiin Summer Sound Festivaalien jatkot! Itse festareille en päässyt, mikä harmittaa niin paljon, etten halua edes muistella sitä. Suuri lohtu se tämäkin, joista olin enemmän kuin innoissani.
paita H&M / sortsit Gina Tricot / kengät Topshop / kello Guess

Junamatka ei ollut kyllä mistään kivoimmasta päästä. Edessäni istui kaksi niin suloista lasta, jotka olivat puoliksi briteistä ja puoliksi suomesta. Aluksi mietin, että voi kuinka suloisia, lutusia, wullii, mutta ei siinä kyllä kauaa mennyt, kun pikku enkelit muuttuivat monstereiksi. Meinasin tulla hulluksi. Like seariously, tää voi tapahtua vaan mulle. Jalkojeni potkimista, itkemistä, kinastelua sisarusten yhteisestä iPadistä, kiljumista, riehumista... Eikä näiden neitosten äiti sanonut mitään. Ensin meinasin vaihtaa paikkaa, mutta olisin varmaan joutunut ''en ikinä käy suihkussa'' tai ''pierettää kokoajan'' tyylisien tyyppien viereen. Well that's not new to me. Luojan kiitos mulla oli kuulokkeet mukana ja laitoin volyymin niin kovalle mitä laitteesta irtosi. Pian tämä tuskalias junamatka oli ohi, mahani kurni hullunlailla ja jalat eivät olleet vieläkään palautuneet eilisillan tanssahteluista. 

Kävimme syömässä ihana lounas Vapianossa, jonka taivaallisen fresh ruoka vei multa jalat alta!
Italiaista herkkua, mikä valmistetaan heti tilaessasi naamasi edessä, kaukana valmisruoasta! Tästä taisi tulla nyt mun vakiopaikka. Täydellinen. Kerrassaan ihana!


Illalla oli suurtakin suuremmat jatkot Onnelassa!;) #girlsnightout  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi