14. heinäkuuta 2012

EX TEMPORE!

What can I say... here we go again!

Näistä meidän tyttöjen extempore reissuista taitaa tulla jo perinne? Viime vuonna lähdin tyttökavereitteni kanssa Helsingin The Club Tigeriin viimehetken varoitusajalla ja tänä vuonna kohteenamme oli Turun The Monkey. What will be our destination next year? 

Tytöt soitteli mulle vuoron perään ilta kahdeksan aikaan, että miltä kuullostaisi Turku tänä iltana? Eihän tästä reissusta voinut olla kieltäytymättä millään, niinkuin ei edellisestäkään. Tutullamme oli kaiken lisäksi syntymäpäivä tuona samana päivänä, samassa baarissa jonne olimme menossa, joten päätettiin yllättää hänet oikein kunnolla. Vähän niinkuin viimevuonnakin! This can't be happening. 
Helsingistäkin saatiin houkuteltua kaksi ystäväämme äkkilähdöllä Turkuun. Valmistauduttiin alle tunnissa ja lähdettiin ajamaan ilta kymmenen aikaan Kikin, Miijun ja Mama Janen kanssa Turku Cityä kohti! 

We have a bad influence on each other... :D

Oltiin Kikin kanssa ainoat ajokorttien omistajat, joten pääettiin ajaa menomatka ja paluumatka puokkiin. Saavuttiin keskiyön aikaan perille, eli meillä oli noin nelisen tuntia aikaa ottaa kaikki ilo irti. Joka ikinen tunti tuntui kyllä ikuisuudelta. Paluumatkalle on täysin oma tarina, jonka taidan pitää ihan meidän tyttöjen omana tietonamme. ;) #goodmemories The Monkey yökerho on ehdottomasti nyt tämän reissun jälkeen yksi mun suosikeistani. Jäi todella hyvä maku tästä baarista. Tajuton meininki, ihanat DJ:t, varsinkin siellä yläkerrassa ja täydellinen seura! Suosittelen extempore reissuja, ne eivät voi mennä millään pieleen ja se fiilis mikä siitä tulee on aivan älytön. Nyt on taas lisää hauskaa kerrottavaa lapsenlapsille tulevaisuudessa. :D

My advice, live in the moment. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi