29. heinäkuuta 2012

Confirmation

Ihana eilinen takana! Jouduimme heräämään seuraavana aamuna tuskallisen aikaisin, sillä Turkuun oli suunnattava vauhdilla. Poikaystäväni serkuilla oli rippijuhlat, jonne minäkin olin saanut kutsun. Suuri osa Timon sukulaisista oli siellä, mikä jännitti omalla tavallaan, vaikka olenkin heidät jo ennestään tavannut. Timon serkut ja heidän vanhemmat olivat ainoat, joihin en ollut vielä päässyt tutustumaan. Serkut, jotka sattuvat olemaan kaksoset (tyttö ja poika) olivat älyttömän suloisia ja perinneet upeat kasvonpiirteet. Heidän isänsä on vietnamilainen (Timon eno) ja äitinsä suomalainen.


Saavuimme hyvissä ajoin, turvonnein jaloin ja huippuväsynein silmin. 
mekko H&M, korkokengät Zara ja laukku DKNY


Meinasin seota tämän söpöliinin nähtyäni. Kaksosten äiti on uudelleen avioitunut ja tässä on heidän uusperheessä syntynyt älyttömän suloinen pikkuveikka. En kestä tätä söpöilyä! Todella ujo pikkuveijari, ei edes uskaltanut sanoa täti Monalle edes moikka. :D 

Meidän ihana Kayla oli kanssa paikalla vallottavan hymynsä kanssa piristämässä meitä. :) Hän on kasvanut aivan hurjaa vauhtia ja suloisuuden määräkin kasvaa niin, että tekee mieli pussailla tätä prinsessaa ikuisuuksiin. Ihanien juhlien jälkeen riensimme Timpan kanssa Turun satamaan, josta lähdimme perheeni kanssa miniristeilylle Tukholmaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi