29. heinäkuuta 2012

Boat trip!

Mun upea pikkuloma on nyt vihdoin takana. Oon niin uupunut ja väsyttää melkein kokoajan, enkä tunne enään mitään vartalon osistani. Tuntui jo, ettei tää viikko tule ikinä päättymään. En siis tietenkään valita siittä, että aika kului hitaasti rakkaimpieni ihmisten kanssa, mutta aloin jo kyllä kovasti ikävöimään omaa ihanaa king size jenkkisänkyäni ja täydellistä tyynyäni. Super hauskaa mulla on ollut ja muistoja matkassa riittämiin.

Laivareissu sujui mukavasti ja rauhallisesti. Vietettiin sellaista laatuaikaa perheeni, poikaystäväni ja veljeni todella hyvän ystävän, Artun kanssa, jonka hän otti mukaan laivareissulle. Pojat tekivät omia juttujaan ja me sen sijaan shoppailtiin kaikkea ihanaa ja hyvää laivan Tax Free myymälästä. Syötiin ja herkuteltiin buffet illallisella ja ilalla kerettiin vielä vähän joraileenkin. 


paita ja kaulakoru Gina Tricot / housut ja korkokengät Zara / kello Tommy Hifiger

 Löydettiin baby Kaylalle täydellinen tuliainen! Ostettiin vähän isompaa kokoa, eli neitonen pääsee käyttämään näitä vasta, kun on noin vuoden ikäinen. Kaylan vanhemmat olivat aivan innoissaan näistä.
Söpöt pinkit converset, she will definitely rock with these;) Kisses!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi