6. kesäkuuta 2012

Tuore merkonomi!

Juhlimme meidän ihanaa liiketalouden perustutkinnon suorittanutta Lilozia. Sää suosi ainakin tätä päivää ja aivan ihanat juhlat oli muutenkin! Paikalla oli aika paljon väkeä, mikä johtuukin varmaan juuri siitä, ettei Lili pitänyt juhliaan samana päivänä kuin kaikki muut valmistuneet. 

Näihin kemuihin väänsin ja käänsin tällä kertaa oman ''onnistuneen'' nuttura meiningin takaraivoon. Timolta sain kuulla valekehut tästä taideteoksesta, mutta mun mielestä onnistuin tässä melko hyvin. Kampaus pysyin ainakin koko päivän päässä mikä oli jo melkoinen saavutus. :D Mekkona toimi Gina Tricotin valkoinen ihana mekko ja kenkinä Zaran beessit peep toe favouritit. 











Kiitospuhe on aina se jännittävin kohta juhlaa mun mielestä. Monet eivät sitä halua pitää, sillä se voi joidenkin mielestä olla liian tunteellista ja haluavat välttää sen. Omissa juhlissani en prepannut puheeseen juuri ollenkaan! En ehtinyt juuri sanoa muuta kuin, ''kiitokset äitilleni näistä upeista juhlista'' jolloin alkoi onnenkyyneleet valumaan poskipäitä pitkin ja siitä se itkusirkus sitten alkoikin. Lilillä pysyi itkut kaukana ja veti suloisen puheensa rohkeasti. Tämän jälkeen vähän maljaa ja sitten siihen tärkeimpään, eli ruuan ja kakun kimppuun!







Saavuin juhliin ennen Shiriniä ja heti kun näin hänet, pääsi kyllä semmoiset huutonaurut, että koko kartano varmaan tärisi. Meillä oli kummallakin samantyyliset valkoiset mekot päällä, beessin väriset platformilla varustetut korkokengät, täysin samanlaiset Guessin kellot, punaista huulipunaa ja valkoiset jakut.
Tämä oli täysin sattumaa! En ollut puhunut Shirinille koko päivänä, emmekä suunnitelleet tätä mitenkään.
Nauroimme tälle varmaan kokonaisen tunnin :'D Soulsisters!











Niinkuin aina, kaikki kiva loppuu aikanaan, niin kävi myös näille ihanille juhlille.
Suuren suuret onnittelut vielä kerran meidän pikku rakkaalle Lilille! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi