31. toukokuuta 2012

Helsinki is calling us again

Tehtiin aivan ihana reissu Helsinkiin Timon ja Miijun kanssa! Heidän isänsä oli ollut Vietnamissa reissussa yli kuukauden ja tänään oli paluupäivä. Lento saapui vasta päivällä, joten päätimme lähteä ajamaan Helsinkiin sen verran aikaisemmin, että kerettäisiin sisarusten isoveljeä Vu:ta moikkaamaan ja tietty vähän kaupoissa kierteleen. Kuvastakin jo oikein loistaa meidän innokkuus ja pirtsakkuus, oikeat turistit sanoisinko :D  


Saavuttiin hyvissä ajoin ja käytiin aluksi syömässä ja mentiin sieltä Vun työpaikalle. Hän on töissä G-Starin vaateliikkeessä, jossa on siis aivan mielettömän hienoja vaatteita, varsinkin farkut sai mut ihan kuolaamaan. Pojille farkkujen valikoima on paljon laajempi ja mun mielestä hienompi. Värejä oli moneen sorttiin ja malleja oli moneen makuun. Tämä meidän herra nappasi tietenkin ihanat herkku farkut sieltä matkaansa. Onneksi Tampereella sijaitsevassa Studio 25 liikkeessä myydään joitain G-Star Raw merkkisiä vaatteita, mutta Helsingissä on kyllä parempi valikoima ja enemmän vaihtoehtoja. Kierreltiin siinä muutamia kauppoja, kunnes saavuttiin Zaraan, meidän pyhään mekkaan. :D Löyty aivan täydelliset kengät. Mitä mä EN sieltä löytäisi?  Punaiset platformilla varustetut peep toe korkokengät. Tämän onnellisempi en voisi olla tällä hetkellä! 

Ei me kauaa ehditty kaupungilla olla, kun kello oli jo kolme. Muistettiin, että Starbucks, maailman suurin kahvilaketju oltiin avattu Helsinki-Vantaan lentokentälle, joten ajateltiin mennä sinne odotteleen ennen lennon laskeutumista. Siitä onkin jo melkein vuosi, kun tätä nannaa on saanut. Lontoossa tosin myyjät ovat paljon iloisempia ja ystävällisempiä kuin täällä Suomen Starbucksissa. Ehkä heitä vaan masensi ilma tai sitten se kiire ja hulina, sillä jonoa riitti! Ei kyllä mikään ihme, sillä todella suosittu kahvila onkin. Naminaminam!! 


Oltiin kotona vasta yhdeksän jälkeen illalla ja alettiin melkeinpä samantein tehdä kynsiä tyttöjen kanssa viikonlopun yo-juhlia ja koulujen loppua varten. Onneks ei mennyt näiden laittoon, kun sen parisen tuntia niin pääsi aikasin unten maille. Itse tein terävät persikan ja pinkin sekotuksella varustetut geelikynnet.  

Say hello to my new babies;)6 kommenttia:

 1. sä sitten urakalla päivität, viimeks toukokuussa :DD t. melkein naapuri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tiedän sen! :D On ollut nyt kauheesti tekemistä, kiireitä ja töitä. Oon nyt taas alkanu kirjottaan ja aijon pitää tästä kiinni! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Emilia! :) Zarasta löytyy aina kengät kotiin vietäväksi!

   Poista
 3. Siis itsekö oot tehny noi kynnet? Ihan mielettömän hienot! Voisitko tehdä jonkinlaisen postauksen vaihe vaiheelta,kuinka tollaset saa aikaseksi?
  Terveisin juuri blogiisi eksynyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että tänne eksyit!

   Olen tehny! :) Mulla on menny uuni rikki ja muutama aine puuttuu, jonka takia on vähän noiden tekeminen jäänyt :) Jos tässä taas jaksais alkaa tekemään niin voin harkita tuota sun postausideaa! :)

   Poista

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi