17. helmikuuta 2012

Vanhojen tanssit

En tiedä miten aloittaisin kertomaan tästä ikimuistoisesta päivästä! Niin paljon asiaa kerrottavana, etten tiedä miten sormeni ja näppäimistöni tulevat kestämään tämän. 

Lähdetään vaikka ihan ensiksi siitä tärkeimmästä asiasta, prinsessamekosta. Mekkoni löysin Helsingistä, vaikka alunperin suunnitelmissa oli tilata mekko ulkomailta. Mekon hankita jäi melkein viime tinkaan, joten tilaaminen ei olisi onnistunut, eikä mekko olisi ennättänyt perille ennen isoa päivää. En tiedä miksi päädyin juuri merenneito muotoiseen mekkoon, vaikka aluksi himoitsin oikein kunnon iso helmaista mekkoa. Rakastuin mekkoon so truly, madly and deeply, että ostin sen heti . Onnekseni mulla oli oma assistenttini ja makutuomarini, Kiki mukana, jonka kanssa päätöksen teko sujui kuin rasvattu.
Kampaus oli sitten toinen murheeni. KAIKKI kampaamot oli kyseisenä aamuna buukattu täyteen, soitin varmaan kaikki Tampereen kampaamot läpi, mutta tuloksetta. Joten tässä sitten nähtiin, että nopeat syövät todellakin hitaat. Muutama päivä tämän jälkeen kävin shoppailemassa laukkua ja koruja mekolle Koskikeskuksesta. Kauppakeskuksesta ulos tultaessamme, ystäväni huomasi vastapäätä liikkeen nimeltä Prime beauty. Liikkeen puhelinnumero näkyi isoilla kirjaimilla kyltissä ja päätin soittaa sinne suorinta teitä. Heillä oli juuri mulle sopivaan aikaan vapaana oleva aika! Oikea pelastus enkeli. En olisi kyllä wanhojen päivänä itse väsäämällä kampauksella tanssahdellut, en varmasti. Teimme vielä Kikin kanssa kynnet itsellemme muutama päivä ennen isoa päivää ja kaikki olikin sitten valmista. Enään ei tarvinnut mitään muuta kuin muistaa tanssiaskeleet.

Aamulla jännityksen määrä oli niin suuri, että käsieni täriseminen hankaloitti meikkini aikaansaantia. Valmistauduimme aamulla Kikin luona, jonka jälkeen lähdimme yhdessä paikanpäälle. Tunnelma tyttöjen pukuhuoneessa oli kyllä sanoin kuvaamaton. Hengenhätä oli melkein joka toisella ja kaikki säätivät mekkojensa kanssa samaan aikaan ahtaassa paikassa. Siinä kohtaa mietin, että onneksi koemme tämän ihanan hulabalon vain kerran.
(oikeasti voisin kelata tuon päivän uudestaan ja uudestaan)

Nyt annan kuvien puhua puolestani. (kuvia on otettu päivän aikana varmaan 500000 kappaletta, joten olen karsinut niitä oikein urakalla) Enjoy :)


Tanssimme koululla kaksi kertaa, ensimmäinen tanssi oli omalle ja parimme muulle koululle kello 12, jonka jälkeen lähdimme syömään ja seuraava tanssi oli kello 18, joka oli sitten vanhemmille, sukulaisille ja ystäville. Tanssit sujuivat todella hyvin! Siis ai että sitä ilon määrää. Tanssahteluiden jälkeen otimme tuhansia kuvia ystävien ja perheen kanssa, jossa silmät eivät meinanneet pysyä enään auki. Kaikilla oli kauhea hulina päällä ja kukaan ei malttanut odottaa päästä jatkamaan iltaa. Osa lähti vaihdettuaan vaatteensa jo jatko-paikalle, mutta me olimme yhdeksän hengen tyttöporukan kanssa vuokranneet limusiinin kahden tunnin lämmittelyksi, joten menimme sitten sillä pienelle ajelulle ja sieltä kuski vei meidät suoraan jatko-paikan eteen.
Maailman parhain, hauskin ja ihanin tanssiparini, Matti!


ja lopuksi oli ihan pakko tehdä pieni kollaasi illasta ;)Prom 2011, One of the best days of my life.


6 kommenttia:

 1. Kun sulla on korvakoru tuossa korvan pienessä nipukassa, voi apua en tiedä mikskä sitä kutsutaan?!:DDD no tiedät varmaan mitä meinaan, niin missä kävit sen ottamassa ja paljonko maksoi:)

  VastaaPoista
 2. @ Anonyymi: Joo kyllä, sitä kutsutaan nipukka lävistykseksi ;D Kävin sen ottamassa Helsingissä, kauppakeskus Itäkeskuksessa. Siellä on semmonen pieni liike aukiolla, missä myydään koruja ja tehdään lävistykisä. Nipukkaan maksoi 16 euroa :)
  Ja voin sanoa, ettei sattunut OLLENKAAN, vähemmän kuin itse korvalehteen. ;)

  VastaaPoista
 3. kuinka myöhään tilasit ton kampaajan? tarkotan et kauan oli aikaa siihen tanssipäivää! mun kampaaja teki mulle oharit kun olikin buukannut mun ajan jonku mummon ajan päälle nii ei voikkaan tehdä sitä ja vaikka kuinka ketuttaa nii pitäis hankkia uus aika! pelottaa vaan jo valmiiks ruveta soitteleen kun tuntuu et vastaus on varmaan "ei onnistu"! jos rohkaisisit mua nii tietäisin onks mulla mahdollisuus saada viä kampaaja aika :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ihan tarkalleen muista, mutta varasin sen n. kuukausi ennen!:D Kyselin siis ihan jokapaikasta aikaa, mutta kaikkialla oli ihan täytttä! Kävelin sitten yks päivä Tampereen koskikeskuksen ohi ja siinä vastapäätä on sella en kampaamo kun Prime Beaty tai joku vastaava, soitin sinne ja heillä oli vielä muutama vapaa aika minkä hän änkesi muiden varanneiden väliin sillä en vaatinut mitään jättikampausta!:) Sun kannattaa soitella moneen paikkaan, noita kampaamoja on ties vaikka kuinka paljon! Ja jos asustelet Tampereella niin tuolla pyynikin koululla tehdään kampauksia, sinnekkin kannattaa soittaa, mun poikakaverin luokkakaverit on meinaan tehny kampauksia wanhojen tanssijoille ja maksu ei ole mikään suuri! (se menee koululle) Toivottavasti näistä oli apua! Tsemppiä sulle vanhojen kampauksen kanssa! Älä luovuta;)

   Poista
 4. sain itelleni kampaajan, HALLELUJA!! sua varmaan kiinnostaa ku kassi kiviä mut ajattelin jakaa mun iloni hahaa :DDD mun täytyy muuten luoda tällänen tili et pääsen blogis lukijaks :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah, ihanaa että jaat ilosi mun kanssa ;) Ihan huippua! Kyllä mä vähän arvelin, että sulla onnistaa! Liity ihmeessä, voiettä ihana sinä :')

   Poista

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi