24. joulukuuta 2011

Vesta's elves

Pahoittelen heti tähän alkuun kuvien huonoa laatua, mutta saakoon nyt kelvata. Kauppahalli oli aattona 8-12 asti auki, mutta kaikki kauppiaat eivät avanneet putiikkiaan. Äitini halusi, vaikka kuinka yritin saada hänet pistämään kahvilamme kiinni aatoksi, mutta turhaan.

Jouluaattoni alkoi melko varhain. Työkaverini Iina tuli hakemaan minut jo kuudelta kotioveltani ja lähdimme siitä kaksin kohti kauppahallia. Valmistimme hurjan määrän glögiä kanisteriin ja tehtiin joulutortut ennen äitini tuloa.
Äitini halusi kaikilla olevan jotain punaista päällä ja pisti mut ja Iinan änkemään nuo joulutonttu myssyt kaiken lisäksi päähämme. Tarjolla oli kaikennäköistä herkkua ja riisipuuroa oli tietenkin myös tarjolla! Heitimme puuron sekaan perinteisesti manteleita ja voittaja sai kahvin ja joulutortun palkinnoksi. Yksi mieleenjäävä oli eräs mies, n. 25vuotias, hän tuli oikein leveä hymy naamallaan kassan eteen ja sanoi minulle löytäneensä puurostaan mantelin. Onnittelin ja palkitsin hänet. Hän kertoi, että löysi viimeksi puurostaan mantelin, kun oli neljän vanha ja uskoi kovasti ettei tule varmaan koskaan löytämään mantelia puurostaan. Siinä tuli oikein hyvälle tuulelle :)

Väkeäkin oli liikenteessä melko runsaasti, mikä yllätti positiivisesti. Joulu saa kyllä ihmeitä aikaan, sillä yhtäkään ärsyttävää ja nipottavaa asiakasta ei jouluaattona ilmaantunut. :D  

Lopuksi haluan toivottaa oikein rauhallista ja ihanaa Joulua kaikille rakkaille lukijoilleni! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi