22. joulukuuta 2011

Early Christmas dinner

Vietimme tänään joulua hieman etuajassa. Ihana pariskunta Jane ja Nghia järestivät pienet illanistujaiset joulun kunniaksi, jonne he kutsuivat läheisimpiä ystäviään. He käskivät kaikkien paikalle tulijoiden pukea päälleen jotain punaista! Musta se oli aivan huippu hieno idea, mutta heti seuraavaksi eteen astuikin kysymys '' what the hell im going to wear? ''

Päädyin mustiin housuihin ja punaseen paitaan. Ulkona ei ollut kovinkaan kylmä, mittarikin näytti vähän plussaa joten päätin pistää lempi yhdistelmäni päälle, nahkarotsi ja karvaliivi. Näin kyseisen yhdistelmän Helsingissä yhdellä tytöllä ja rakastuin siihen niin, että itse oli pakko hankkia kyseinen majavan näköinen karvakasa itselle. Zarassa katselin yhtä ihanan lämmintä karvaliiviä, mutta en raaksinut kuuttakymmentä euroa sellaisesta maksaa. Parisen päivää sen jälkeen löysin H&M:stä täydellisen karvaisen kamelin 15eurolla alennuksesta, joten tämän onnellisempi en voisi olla.Nahkatakki ja karvaliivi: H&M, paita ja housut: Cubus,  kaulahuivi ja laukku: GT ja kengät: DinSko


En tiennyt mitä ruokana olisi, mutta tämä ylitti odotukseni, sekoitus vähän kaikkea ja pala taivasta. Kiitokset tuhannesti vielä joulumuorillemme! 

Jokaisen piti myös tuoda mukanaan pieni, alle 5 euron arvoinen lahja paketoituna. Jokainen laittoi oman tuodun lahjansa mustaan jätesäkkiin. Sen jälkeen jokainen sai vuorollaan ottaa jätesäkistä lahjan, jos sattui saamaan oman ostaman lahjan, piti se laittaa takaisin ja ottaa sieltä toinen lahja uudestaan. Se oli niin jännittävää ja todellakin hauskaa. Joulupukki meiltä valitettavasti puuttui, muttei se nyt maailmaamme kaatanut.

 Jane sai mun ostamani lahjan ja meni todellakin oikeaan osoitteeseen. Makeanhimoa rakastava sai 5euron lahjakortin Spice Ice:een! Itse sain skumppapullon, Wini sai pannun, joku taisi saada arvan... hierontasauvan, säästöpossun, seksinopat ja muita en enään edes muista. :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi