30. marraskuuta 2011

SNEAK PEAK

Huomenna vien mun kirppis tavarat VIHDOIN myyntiin. Vien ne laukontorilla sijaitsevaan Radio Kirppikseen ja tavarani löydät pöytänumerosta 181;) Olen varannut pöydän viikoksi, eli teillä on mahdollisuus käydä paikan päällä kurkkaamassa ensi viikon torstaihin asti. Seasta löytyy kaikennäköistä, uutta sekä vanhaa.


Käyn myös täyttämässä pöytää tarpeen tullen, so stay tuned.


5 kommenttia:

 1. Blogi arvostelu:

  demi viestistäs aattelin, että joku massateiniblogi blääh, mutta tää ei ollutkaan ja yllätyi tosi positiivisesti! elikkäs:

  -kirjoitat tosi ihanalla tyylillä
  - olet tosi nätti, ja nuo hiukset <3
  -ulkoasu on tosi siisti, tykkään tuosta ruskean sävystä
  -kuvat kivoja, ehkä lisää kuvia susta.
  - panneri on tosi hieno ja tykkään blogisi nimestä.

  jään ehdottomasti seuraileen! : >

  oikein ihanaa alkutalvea sinulle Mona!

  http://jennnasdiary.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Mona!! Postaa enemmän ku tä on mun yks lemppariblogeist!!!

  http://dreamsarerealfuckreality.blogspot.com/

  <3Sara

  VastaaPoista
 3. Miks et postaa useammin D: tai miks et tee esimerkiks formspringii? oon täällä aina innolla joka päivä odotellu postauksia mutta ei =( oot niin kaunis ja täydellinen, ois kiva seurata sun tekemisii ja kaikkee mitä tänne tulis !:)

  VastaaPoista
 4. sulla on hieno blogi! :) Jään kyllä seurailemaan tätä ! :) Sinäkin voisit vierailla minun bloginalussani, kommentoida sitä ja ehkäpä jopa liittyä jäseneksi/ lukijaksi! :)
  Rauhaisaa joulun odotusta! (:

  tv. Mmilya http://mmilya.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Jenna: Voi että, kuinka ihana kuulla! Tuun aina tosi hyvälle tuulelle, kun saan lisää lukijoita:) Postaaminen on jääny hieman vähiin näin kiireiden alla, mutta siihen tulee pian muutos! Kiitos kovasti ja oikein ihanaa loppuvuotta sulle Jenna:)

  Sara: Oon niin pahoillani! En päässyt tänne blogiin, kun sähläsin tämän salasanan kanssa! En päässyt tänne viikkoon! Onneksi sumplin itseni tänne takaisin. Mulla on ollut kauheen kiire näin joulun aikaan, mutta lupaan laittaa pian hirrrrveen postaus marathonin!

  Anonyymi: Voisin miettiä tota, kiitos vinkistä! Postauksia tulee kyllä, ette ole ainoita, jotka valittavat mulle siitä. Otan niskastani nyt kiinni! Voi, että, kiitos sulle todella paljon:)

  Mmilya: Ihanaa, että pidät:) Uusia lukioita on aina yhtä ihana saada! Sullakin on hieno blogi:) Oikein ihanaa loppuvuotta sulle!

  VastaaPoista

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi