21. lokakuuta 2011

Two souls, one heart

Lisää häitä juhlittavaksi, tällä kertaa itämäiseen tyyliin.
Juhlapaikka oli kerrassaan upea! Moni varmaankin tietää Bravo Plazan. Sijaitsee Finlaysonin aukiolla, ihan siinä Siperian vieressä. Siellä on vietetty monen sorttisia juhlia, enimmäkseen juuri häitä. Aivan ihastuttavan paikan olivat valinneet. Tunnelma oli lämmin, jo pelkästään punaiset sävyt tekivät siitä sen oloisen. Pöydät oltiin katettu aivan viimeisen päälle. Ruoka tarjoilu oli melkoinen yllätys. Odotin ja olin aivan varma, että siellä tarjoiltaisiin perinteiseen tapaaan itämaista ruokaa, mutta positiivisena yllätyksenä tajolla olikin suomalaista ruokaa. Pitopalvelu oli melkein ykkösluokkaa, kokkeineen ja tarjoilijoineen.

Pidän todella paljon, ehkä enemmänkin kuin paljon oman kultuurini juhlista. En tarkoita pelkästään häitä, vaan ihan yleisesti kaikista juhlista. Se, että kauan tunnetut perhetutut, lapsuuden kaverit, ystävät, sun muut vanhat ja uudet tuttavuudet kokoontuvat samaan paikkaan juhlimaan ja viettämään aikaa toistensa kanssa iloiten ja nauraen, on mun mielestä arvokasta.
En jäänyt juhlimaan loppuun asti, sillä mulla oli tupla buukkaus samalle päivälle. Kakku ja moni muu asia jäi näkemättä, mikä mua harmitti, sillä olisin kovasti halunnut jäädä. Näihin on hyvä lopetella. Onnea vielä uudelle avioparille! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi