15. lokakuuta 2011

True love stories never have endings

Olenkin jo odottanut, että pääsen kirjoittamaan tästä ihanan ihanasta päivästä.
(kuvien saannissa kesti hiukan, pahoittelut!)
Kaksi hyvää ystävääni, Tu (kutsumme häntä lempinimellä Jane) ja Nghia menivät naimisiin, 15.10.2011. Olin odottanut näitä juhlia täydellä innolla ja ne ylittivät ehdottomasti odotukseni.


He ovat mielestäni maailman suloisin pari. Astuttuani sisään juhlapaikalle, ensimmäisenä katseeni vangitsi Jane ja meinasin melkein purskahtaa itkuun. Hän oli aivan jumalattoman kaunis! Jane säteili kuin prinsessa kauniissa mekossaan, etten meinannut saada silmiäni irti hänestä. Eipäs unohdeta sulhasta. Nghia oli myös erittäin komeena. Yleensä, kun häntä on tottunut näkemään paljon rennommissa vaatteissa. Punainen väri oltiin hyvin yhdistetty kummankin asuun. Hienosti ja hillitysti. Perfect. 

Ihan aluksi oli ruokatarjoilu, josta valitettavasti unohdin kokonaan ottaa valokuvia. Mulla oli syötävän kova nälkä, ettei mulla siinä kohtaan mikään kuvien ottaminen tullut heti ensimmäisenä mieleen. Tarjoilijoina toimi Janen kaksi serkkua, jotka olivat pukeutuneet perinteiseen tarjoilija asuun. Valkoiseen kauluspaitaan ja mustiin housuihin. He näyttivät niin suloisilta. En myöskään ottanut heistä yhteiskuvaa. Pistetään nälän syyksi taas. Im so sorry. Pöydät oltiin katettu erittäin hienosti, mikä onkin kolmas asia, josta unohdin ottaa kuvan. Mikä mua oikein vaivaa? Erittäin maukkaan vietnamilaisen ruuan täyttäminä, masuumme mahtui onneksi vielä herkullinen pala kakkuakin. 

Häätanssin aikana, itselläni alkoi kyyneleet valua poskia pitkin alas vuoron perään ja niin myös melkein kaikilla muillakin. Tarkoitan tässä lähinnä naispuolisia. Hääpari tanssi niin suloisesti, että pakostikkin siinä tunteet nousi pintaan. Ja voi sitä rakkauden määrää. Pisti oikein miettimään, että löytyyköhän itselle koskaan sitä mr. oikeaa. :D Mutta nyt takaisin häihin. Häätanssin loputtua, soitettiin toinen hidas biisi ja tanssilattia täyttyi lähinnä seurustelevia pareja, mikä oli aivan ihanaa katseltavaa. Juhlat oltiin järjestetty niin, että aikuiset olivat juhlineet Janea ja Nghiaa aamupäivällä ja me nuorempi sukupolvi oltiin kutsuttu juhlimaan heitä iltapäivällä. Häiden päätyttyä, me ''nuoremmat'' jatkoimme matkaamme jatkoille juhlimaan tuoretta avioparia.

He olivat vuokranneet upean jatko paikan. Finlaysonissa sijaitseva studio 54:n saunatilan. Tila oli niin sanotusti Finlaysonin ''katolla'', josta oli uskomattoman upea maisema Tampereen keskustaan. 
Tässä kohtaa saan varmaan paljastaa, että morsiammesta tulee pian äiti ja sulhasesta isä! Vauvan sukupuolikin on jo selvillä. Poikavaavi tulossa! En malta pysyä enään edes housuissani. Olen niin onnellinen heidän puolesta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi