18. syyskuuta 2011

The Tiger

Terveppä kaikille. Kävi tossa sunnuntaina semmonen juttu, että Kiki ja Miiju soittivat mulle siinä kello kahdeksan aikaan ja sanoivat, että '' Mona me lähetään nyt Helsingin Tigeriin, pakkaa kamat, tullaan hakemaan sut 10minuutin päästä. '' Ei mulla paljon veihtoehtoja ollut kuin totella. Pakkasin kamani ja lähdin tyttöjen matkaan. Menimme ensin Miijun isosiskolle Ly:lle valmistautumaan ja lähdimme sieltä seikkailunhaluisena nelikkona autolla nokkamme kohti Helsinkiä. Olin koko reissun vesilinjalla, sillä halusin olla kuskina. Mulla oli maanantaina töitä, joten se oli ehdottomasti paras vaihtoehto mulle. Muutenkin perjantai oli alla niin se sai riittää. Ajoin menomatkasta melkein puolet ja vaihdoimme Ly:n kanssa vuoroa, ettei mun tarvitsisi ajaa sitä neljää tuntia yhteensä. Kävimme matkan varrelta Vantaalta hakememassa pari kaveria mukaamme ja sieltä suorinta tietä Tigerin yökerhoon. En yhtään tiedä mistä moinen päähänpistos tytöille tuli halu lähetä Helsinkiin. Hulluja sanon minä. Taidan olla yksi heistä nyt.Mun piti jo lauantaina lähetä Helsinkiin pariksi päiväksi Shirinin kanssa, mutten sitten lähtenytkään. Lauantaina olin töissä ja maanantaina mulla oli luvassa töitä, joten ilmotin, etten ole tulossa. Olin kyllä jo ehtinyt luvata mennä juhlimaan helsinkiläisen ystäväni Zelanin pyöreitä ja mua harmitti todella paljon sanoa etten pääsekkään häntä juhlimaan. Kikin ja Miijun soiton jälkeen harmillisuus haihtui ja muuttui riemuksi. Soitin Shirinille ja ilmoitin tulostani. Sanoin hänelle puhelimessä näin, '' Lupaa mulle, ettet kilju nyt kun sanon sulle tämän. Mä olen matkalla Tigeriin ja haluan yllättää Zelalin. ''  Shirin tietenkin alkoi kiljumaan. Ylläri!! Pyysin häntä olemaan hiljaa tulostani. Shirin ei lopettanut riemuitsemistaan, ei sitten millään.

Saavuttuamme törmäsin Zelaliin heti narikassa. Kiljuminen ei lakannut. Korvatulppia kaipailin sillä hetkellä. Hän ei voinut uskoa silmiään. Oli ihana nähdä häntä. Pusunvaihtojen, halailujen ja onnittelujen jälkeen lähdimme juhlimaan Tigerin mahtavan musiikin tahtiin. Olen tainnut jo aijemmin sitä kehuakkin. En voi ymmärtää miten hyvää musiikkia siellä soitetaan.Tulomatka oli tuskallinen. Ajoin melkein silmät selässä koko sen ajan. Kiitän luojaa, että Ly ei nukahtanut vai sanoisinko ''sammunut'' niinkuin Kiki ja Miiju, sillä mä olisin varmaan ajanut ojaan. Hän piti mulle onneksi seuraa. Juttelimme varmaan kaikesta maan ja taivaan väliltä. Olimme kotona noin kello kuudelta aamulla ja painuimme suoraan kaikki nukkumaan. 

Ilta oli kyllä niin onnistunut. Extempore reissuilla mikään ei voi mennä vikaan, se on varma. Harmitti vain ihan hirmusesti se, että piti lähteä takaisin Tampereelle. Olisin niin halunnut jäädä Helsinkiin vielä pidemmäksi aikaa, mutta paremmalla ajalla sitten. Rakastan sitä kaupunkia niin paljon. Mmm.....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi