17. elokuuta 2011

Sleepover

Isäni puolelta yksi sukulaisistani Saksasta tuli suomeen viime viikolla lomailemaan. En ole kerinnyt viettämään aikaa hänen kanssaan niin paljon kuin olisi pitänyt. He lähtivät perjantaina Tallinnaan ja itse lähdin sinne Helsinkiin kahdeksi päiväksi...

Menin sedälleni yökylään keskiviikkona. Mun piti lähetä aluksi heidän kanssaan Laukontorille parille, mutta en ihan kerinnyt. Olin tullut töistä ja piti siivota, pyykit pestä ja kavereille kuvia viikonlopusta lähetellä.Tässä vähän jotakin syysmatskua.Kuvassa setäni Jalal, hänen vaimonsa Bahar ja sukulaisemme Soma.
Kyseessä taisi olla pienet illanistujaiset myös. Oli tosi kiva viettää aikaa sukulaisten kanssa. Aina kun ei aikaa löydy. Kaikki on töissä ja jokaisella kun on omat arjen askareet.
Siikaa, nam!


Kuten taisitte huomatakkin, pidin hiukset nyt lyhyenä. Jotenkin ikävä iski ja päätin olla lyhyillä tänään.
 En kyllä ole koskaan niitä töihin laittanut, sillä ne olisivat vain kiinni. Mutta yleensä jos lähden kotoa, niin laitan ne nips naps päähän. Kasvaisivatpa nuo hiukset nopeammin niin ei tarvitsisi aina mitään clipsuja päähän laittaa....


Kaikesta täytyy aina pelleillä. Niin se vain menee. Muhun tullu tai toisinpäin, en tiedä.


Muiden tiskatessa, tää tyttö lepäili. Ruuan jälkeen katsoimme leffaa. Leffan loputtua tuli aivan hurjan kiinnostava dokumentti Titanicista Jimiltä, jossa kerrottiin mitä, miksi, kuinka ja miten milloinkin kaikki tapahtui oikeasti. Ehdin katsoa sitä noin puoli tuntia, kunnes nukkumatti tuli ja sai mun simmut kokonaan kiinni. Olisin niin halunnut katsoa sen loppuun. Tosin onneksi nukahdin, sillä aamulla 9:ltä töihin.

Niin ja jos joku taisi katsoa saman dokumentin, viitsitteko kertoa mitä siinä lopussa kerrottiin? Kiitos:)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi