15. elokuuta 2011

RIHANNA BABY

Tätä päivää ollaan jo odoteltu vaikka ties kuinka kauan. Osa meistä heräsi jo kymmeneltä ja lähtivät kauppoja kiertelemään, loput meistä heräsi kahdentoista paikkeilla ja lähti perässä. Liloz jäi nukkumaan kolmeen asti.
En ollut varautunut minkäänlaiseen huppariin tai neuleeseen, joten sellanen oli pakko hankkia, sillä ulkona satoi tihkusadetta ja tuuli melko mukavasti. Palattuamme, herätimme laiskan Lilozimme, valmitauduimme ja lähdimme Rihannaa fanittamaan. Missasimme tarkoituksella suomalaiset rap artistit, sillä olemme ne jo useampaan kertaan nähneet ja kuulleet.

Neule H&M:stäAnniskelualueella nautimme ylihintaisista virvoitusjuomista, eikä sää estänyt menoamme. (tosin olisi ollut ihanaa, jos lämpötila olisi ollut vaikka 20-25 asteen paikkeilla ja aurinko olisi paistanut pilvettömältä taivaalta) Kaikki ei mene niinkuin haluaisi. Mutta sää oli nyt se mitä se oli.

 


Pendulum soitti aivan sairasta musiikkia. Upeeta, mahtavaa, huikeeta. Jalat alkoi pakostikin vipattamaan. Pian lähdimme kävelemään lavaa kohti, sillä halusimme nähdä Tinie Tempahin ja Rihannan läheltä kuin tuolta perältä. Pääsimme melko lähelle, josta oli hyvät näkymät lavalle.

Liliä ei tainnut hymyillyttää?

I SAY TINIE, YOU SAY TEMPAH, TINIE TEMPAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fiilikset nousivat avaruuteen asti!! We love you Tinie!!
Ihana Axl Smith

 

Rihannaa saatiin sitten odotella. Jalat alkoi puutua ja yleisöllä alkoi malttikin loppua.Buuauksia saatiin kuulla ja peukut alkoivat osoittaa alaspäin. Mikäköhän sillä kesti? Tunnin odottelemisen jälkeen, saimme vihdoin nähdä pää artistimme. Ja voisinpa sanoa, että oli kyllä sen arvoista.

En osaa kuvailla millainen mun/meidän fiilis oli. Aivan huikean keikan veti ja sekoitti Helsingin kokonaan...
Mulla ei löydy enään sanoja... SANATON, vieläkin.

Keikan päätyttyä lähdimme takaisin hotellille. Mietin vieläkin, miten selvisimme sen ihmismassan seasta. Kukaan ei jäänyt kenenkään jalkojen alle ja käsikädessä pääsimme kaikki turvallisesti pois. Minä, Lili, Shirin, Hanna, Jonna ja hänen poikaystävänsä Riku halusimme vielä jatkaa iltaa Circus clubille, jossa viralliset jatkot pidettiin. Loput meistä jäi hotellille näkemään ihania unia Tiniesta ja Rihannasta. Vaihdoimme vaatteet, korjasimme lässähtäneet hiuksemme ja eikun mars menoksi. Jälleen kerran täytyy kommentoida musiikista. Se oli niin mun makuun. En ymmärrä, mutta Helsinki soittaa kymmenen kertaa parempaa musiikkia yökerhoissaan kuin Tampere. Helsingin DJ:t hoi, tulkaa pyörähtämään Tampereellakin joskus, Kiitos! Pian saavuttuamme, taisi Shirin tai Liloz huomata, että ylhäällä parvella seisoo maan suisituimmista poptähdistämme. ITSE RIHANNA. SAY WHAT? Kyllä vain, hänelle oli varmaankin kanssa jäänyt huikea fiilis ja päättänyt lähteä jatkoille, kuten me kaikki muut. Vilkuttelimme ja hän vilkutteli takaisin ja meno senkuin villiintyi entisestään. Ei siinä vielä mitään. Pian hän laskeutuu alas järjestyksenvalvojat ympärillään. En aluksi edes tajunnut, että hän käveli meidän ohi. Hullua! Hän halusi tulla juhlimaan tavallisen juhlakansan kanssa. Alhaalta hänelle oli varattu pöytä, johon oli katettu juotavaa ja siellä hän sitten juhli tappiin saakka.  Biletettiin sitten siinä parin metrin etäisyydeltä itse Rihannan kanssa. Kruunasi koko reissun. Saatiin yksi hyvä kuvakin, mutta se on Lilozin puhelimessa ja itse Diivalla kestää aina kauan lähettää kuvia, joten saamme odotella sen kuvan saapumistä tänne blogiin hiukan, pahoittelen hänen puolestaan.

Pian koittikin jo seuraava aamu ja reissun päättyminen. Kiitos aivan hirmusesti tytöt ja merkku, teidän kanssa oli aivan mahtavaa. Toivottavasti pian uudestaan vaikka Beyoncen merkeissä ;) Love you all.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi