26. elokuuta 2011

Kiki 19v

Postauksia on tullut nyt vähän harvaampaan tahtiin, syytän tästä vain itseäni. Musta on oikeasti tulossa työnarkomaani ja urheiluhullu, jotka taitavat olla 2000-luvun yleisimmät kansantaudit? Yritän parantaa tahtia ja olla pitämättä parin viikon taukoja toiste.

Nyt itse postaukseen. Ystävälläni Kikillä oli synttärit ja hän päätti pitää viimeisen teinivuodensa kunniaksi juhlat mökillä. Vietimme siis kokonaisen viikonlopun Tiian isovanhempien vuokraamassa mökissä. Synttärisankarin olen tuntenut jo 6 vuotta ja on ollut ihana nähdä miten hän on kasvanut pienestä tytöstä aikuiseksi naiseksi.

Tässä hieman kuvia perjantai illasta.Sitten lahjaan. Saimme Main kanssa hiki pinnassa etsiä sopivaa lahjaa, sillä Kikillä on kaikkea. Toistan, KAIKKEA. Päädyimme lopulta ostamaan Guess-hullulle, Guessin t-paidan. Hymyä irtosi kilometrien päähän.... eli onnistuimme tehtävässämme.


Ensimmäinen ilta sujui erittäin hyvin. Synttärisankarillamme taisi mennä ehkä liiankin hyvin.
Kuvamateriaalia on nyt tällä kertaa vähän, sillä en viiti/saa lisätä joitain kuvia tänne. Ymärrätte varmaan miksi.

Seuraava päivä olikin sitten melkoinen hellepäivä. Tosin en ehtinyt siitä kovinkaan kauan nauttimaan, sillä jouduin kuskina kuskamaan muutaman takaisin Tampereelle ja hakemaan sieltä yhden ystävämme mökille. Ja jos saan vielä lisätä niin kyllä v*tutti, koska olisin todellakin halunnut nauttia siitä ilmasta ja lähteä soutelemaan. Mutta, ei voi mitään, joskus sitä täytyy uhrautua kavereidensa puolesta.


Simpukoiden kalastelu käynnissä...
2 kommenttia:

  1. tykkään sun blogista tosi paljon! ja oot tosi kaunis! :)

    VastaaPoista
  2. Voi että, ihana kuulla ja kiitos todella paljon:)

    VastaaPoista

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi