14. elokuuta 2011

Helsinki, here we come

Tällä viikolla mulla on ollut pelkkiä 6-7 tunnin työpäiviä ja reenit heti perään. Pientä koulu masennusta keskiviikkona tais olla, kun muilla alkoi koulut paitsi mulla. (lohduttelen itseäni sillä, että moni muu mun ikäinen ei saanut jatko-opiskelu paikkaa, ilkeetä, tiedän :D ) 12 vuoden suhde ja nyt pitäisi olla vuoden ilman, kyllä siinä vähän haikea olo tulee. Ei onneksi enään. Se vaihe tuli ja meni. Välivuodella mennään ja aijon paiskia töitä ahkerasti ja hemmotella itseäni. Ensi vuonna sitten paremmalla onnella.

Muuta kerrottavaa ei löydy viime viikolta. Nyt sunnuntaihin-->

Reissumme Helsinkiin begins! Meitä lähti Tampereelta 8 tyttöä ja Lilin isoveli Meriwan. Koko konkka ronkkan saavuttua asemalle, lähdimme ostamaan lippujamme. Halusimme paikat, jotka olisivat lähellä toisiaan, mutta juna oli melko täynnä. Ainoa vaunu, jossa oli tilaa, oli lastenvaunu. Meillä ei ollut muuta vaihtoehtoa, kuin ottaa juuri ne paikat. Meidän tuuria. Matkan aikana keskustelimme eri aiheista ja eri kertojien suusta taisi pari väärää sanaa lipsahtaa. Takapenkin lapset kuuntelivat korvat pyöreinä ja kääntyivät äitiään kohti hämmentynein ilmein. Pienen valituksen heidän äidiltä saimme ja pyytelimme kovasti anteeksi. Emme voineet sille mitään. Onneksi he jäivät junamatkan keskivaiheessa vaunusta pois. Pian sen jälkeen kuuluttaja kuuluttaa, että matkamme myöhästyy hieman joidenkin vaurioiden vuoksi. Matkamme venyi kahteen tuntiin. Pahus soikoon!


Ilona, minä ja Shirin


Hurja Liloz takana

Kerttu ja Henna

Merkku

Hanna ja LottaSaavuimme sopivan ajoissa. Veimme nopeasti tavarat Omena Hotelliin (jossa yövyimme seuraavat kaksi päivää) ja suoraan kohti Helsingin tarjoamia vaateliikkeitä.
Masumme kurnivat niin, että oli pakko lähteä syömään jotakin. Niistä monista ravintoloista päädyimme Chico's:iin. Ihan hyvä paikka. Enkä lähde nyt arvotelemaan, sillä masu täyttyi ja tyytyväisinä oltiin.


Palasimme hotellille ja valmistauduimme iltaa varten. The Tiger yökerho on sunnuntaisin K18, joten sinne suunnittelimme menevämme.
Ystävämme Zelal tuli maailman suloisimman koiransa, Guccin kanssa kyläilemään meidän hotelli huoneella. Onko mitään tän söpömpää? Awwwwwwwwwww.....

 
The Tiger on ehdottomasti parhain yökerho, jossa olen käynyt. Ihmisiä oli niin paljon, mikä on hyvä juttu. Se ihmispaljous taisi osittain johtua siitä, kun Kanye West räjäytti hienon keikkansa Sunnuntaina ja jatkojen juhlijat taisivat eksyä Tigeriin. Mitä musiikkiin tulee... SAIRASTA. Mahtavaa musiikkia. 
Paikka oli järisyttävän hieno, näköala terassilta upea....... mitä vielä?
Huono puoli oli jonotus tiskille ja vessaan, ei muuta.

Illasta jäi aivan huikea fiilis. Kiitos näille upeille tytöille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi