7. heinäkuuta 2011

My everything

Happy birthday Mom, love you........

Siivosin koko huushollin niin puhtaaksi, että joka nurkka kiilsi. Ja mitä veljeni teki tämän päivän eteen? Ei yhtään mitään. (niinkuin aina) Ei edes siivonnut huonettaan! Well, boys boys.... what we can do?

Quynh tuli meille aamupäivällä piristämään mun siivoushetkiä. Lähdettiin sen jälkeen kauppaan ostaan vähän synttäri juttuja äitiä varten. Oli kiva, että hän oli mukana mun pikku kekkereiden järjestelyissä. Äiti sanoo joka vuosi, ettei halua lahjoja tai mitään synttäreitä, mutta silti me (oikeastaan aina minä) jotain sille aina järkätään. Tällä kertaa ihan pikku ylläri tehtiin. Ostettiin kukkia, serpentiinejä ja ilmapalloja.

ei mitään suurta, mutta silti jotain

Meidän piti myös tehdä kakku, mutta äiti oli niin nopea, että kerkesi tulla kotiin juuri kun olimme aloittamassa sitä. Äiti tuli kotiin kädet täynnä kukkia ja viiniä. Vakio asiakkaat ja kauppahallin väki oli muistanut äitiä ihanilla kukilla, mikä oli mun mielestä tosi ihanaa. Kiitos heille munkin puolesta.
Äitin saavuttua, meillä kaikilla oli NIIN nälkä, että kävimme Quynhin kanssa hakemassa meille kaikille Subwayt. Eli kivat, söpöt, pienet omaperäiset synttärit kokonaisuudessaan.

Tässä kuvia päivästämme. End of talking!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi