10. heinäkuuta 2011

London Day 2

 
Hallelujah!


Victoria Station

Wasabi- ravintolan sushit! Ai, että!Jonkun ajan jälkeen mahamme huusi ruokaa oikein kovaa. Veikan kanssa olimme himoinneet KFC ruoasta niin kauan, että meidän oli pakko päästä sinne syömään. (Sex and the citystä myös tuttu junkfood)
Tankattuamme mahamme täyteen roskaruokaa, joka on must say aivan älyttömän hyvää, jatkoimme taas shoppailemista.


Vaateliike Gap, on tosi suosittu briteissä. Näin monella ohikulkijalla heidän paitoja päällään. En itse kyllä pitänyt vaatteista, ne ovat liian yksinkertaisia. Sanoisinko, että vaatteiden väripaletit edustivat enimmäkseen mustaa, harmaata ja valkoista. Booring! Tätini tosin oli aivan hulluna kyseiseen liikkeeseen. Voin vaikka vannoa, että joka ikinen kerta kun kävimme ostoksilla hän kävi kyseisessä vaate liikkeessä. (jopa useammankin kerran)

Eniten ostoksia teki äitini ja veljeni tuona päivänä. Siellä oli kauppoja enimmäkseen heille. Veljeni tosin on niin huono shoppailukaveri, että heti kun hän on saanut ostettua omat ostoksensa hänestä muuttuu piru! Ensin hän muuttuu hapan naamaksi, seuraavaksi hän alkaa valittamaan ja lopuksi hän jankuttaa niin kauan, että kaikilla palaa pinna.  

Päivän paras ostos oli ehdottomasti kuvassa näkyvät kenkulit.
- Top Shop


Tässä vielä ihana veljeni, jonka kanssa en mene enään IKINÄ ostoksille.3 kommenttia:

 1. Hei LOL oikeesti, poistit sen sulle tulleen kommentin mutta silti vaihdoit ton liikkeen nimen, noloo.. olisithan siihenkin voinut kommentoida "hei kiitos, korjaan nimen". hahaha.
  JA yksinkertaisia kirjoitetaan yhteen eikä erikseen :D Että kannattaako miettiä tota bloggaamista uudestaan kun ei osaa edes oikeinkirjoitusta...SAATIKA vaatelikkeiden nimiä! (haha oikee trueblogger...)

  VastaaPoista
 2. Sulla on aika paljon kirjoitusvirheitä. Opettele kirjoittamaan ihan ensimmäiseksi ja kelaile tätä hommaa sitten vasta uudestaan.

  VastaaPoista
 3. Voi anonyymirakkaat, tuolla on miljoona muutakin lifestyle-blogia mitä seurata niin siirtykäähän vaikka sinne :) Eiköhän jokainen bloggaaja kirjoita itselleen pääosin - ei miellyttääkseen anonyymejä ;) Odotan innolla teidän blogeja, joskos tulis oikein malliblogeja!

  VastaaPoista

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi