9. heinäkuuta 2011

London Day 1

Paluusta on kulunut nyt yli viikon enkä ole jaksanut postata ollenkaan. Olen vain nauttinut kesästä, että koneella käyminen on jäänyt hieman väliin. Pahoitteluni rakkaat lukijani!
Noniin ja nyt itse reissuun.Matkamme alkoi ihan mukavasti. Tosin hellettä oli aivan liikaa, että terminaalissa odotteleminen siinä nihkeessä ilmassa oli liian tuskallista. And guess what? Pian polttavan auringon jälkeen alkoi yht'äkkiä sataan kaatamalla. Ukkosen jyrinää ja salaman välähsyksiä tuli useamman kerran. En ole varmaan koskaan nähnyt sellaista kaatosadetta kuin silloin. Senpähän takia lentommekin myöhästyi hieman yli tunnilla.
Niinpä, sanokaas muuta...
Myrskyn lamaannuttua olimmekin jo koneessa ja kohti Lontoota!Saavuttuamme Lontoossakin alkoi sataan. Ärsyttikö? Siinä tilanteessa ei oikeastaan. Olin niin innoissani tätini, hänen tyttärensä ja miehensä näkemisestä, että muulla ei ollut väliä.

(ilmoitus! tätini ei halunnut minun lisäävän mitään kuvia internettiin, jossa he esiintyvät. joidenkin turvallisuus juttujen vuoksi, joten älkääpä ihmetelkö miksi heistä ei ole kuvia täällä eikä facebookissa)Näköälä tätini parvekkeelta. Big Ben ja London Eye helposti havaittavissa.

SAY AAMEN!

Tätini aviomies on maailman paras kokki heti äitini jälkeen. Söin varmaan neljän hengen edestä.


Päivä oli kulunut rentoutuen, tutustuin serkkuuni paremmin ja yritin tottua hänen brittiläiseen aksenttiinsa. Ennen pidin sitä ärsyttävänä, mutten enään. Varsinkin silloin jos TV:stä tuli sarja nimeltä Emmerdale niin kanavanvaihto nappula oli ensimmäisenä mielessä. Taitaa olla vieläkin.
(serkkuni ei osaa puhua kovin hyvin kotimaamme kieltä, joten kommunikaatio tapahtui englanniksi koko loman ajan)
Illemmalla kävimme tutustumassa heidän asuin alueeseen, Sloane Squareen. Kertakaikkiaan ihana!3 kommenttia:

 1. mitä kieltä puhuit sukulaistesi kanssa:)?

  VastaaPoista
 2. monaaa, ootko unohtanu koko blogin :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Puhun kurdin kieltä:)

  Anonyymi: En tietenkään oo unohtanu blogia, on vaan ollu koko ajan jotakin menooa, siis ihan koko ajan. En tiedä mihin tää aika vaan menee?

  VastaaPoista

Muistathan jättää kommenttia, toiveita, ehdotuksia tai muuta ihanaa! ;)


Yhteydenotot: beyondwords@hotmail.fi